xxx

Houd rekening met langere levertijden.
Grondstoffen Er heerst een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 15 werkdagen. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.

Artist & Label Services

Graag helpen we je om jouw muziek zo succesvol mogelijk te releasen. Zo helpen we je bijvoorbeeld graag met je audio mastering en vormgeving om vervolgens prachtige cd's of vinyl voor je te produceren. Deze kunnen we voor je distribueren naar naar Spotify en Apple Music. Ook kunnen we je helpen met radio plugging om je muziek nog meer kans op succes te geven.

Online distributie
Jouw muziek op Spotify?
En op Apple Music en al die anderen? Zo geregeld en 100% van de inkomsten zijn voor jou.
Meer info
Radio Plugging
Jouw muziek op de radio?
Vergroot je kansen op airplay en breng je beste nummer onder de aandacht van ruim 160 Nederlandse radiostations.
Over deze dienst
Audio Mastering
De perfecte sound
Onze ervaren audio engineers verfijnen met veel passie en ervaring de sound van jouw muziek.
Lees verder
Vormgeving
We helpen je graag!
Heb je ondersteuning nodig bij de vormgeving van jouw cd of vinyl verpakking? Onze in-house vormgevers staan voor je klaar om er iets moois van te maken!
Bekijk onze vormgeving

Natuurlijk vinden we het leuk om jouw release extra onder de aandacht te brengen op onze Facebook pagina met ruim 9000 volgers dus schroom je niet om naar de mogelijkheden te vragen.

Vergeet niet om onze Facebook pagina te volgen, ook om onze winacties niet te missen!

Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop