xxx

Artist & Label Services

DeCDPerserij.nl Artist & Label services is een jonge organisatie dat staat op een stevig en degelijk fundament. Samen met onze artiesten en labels werken we stap voor stap aan succesvolle muziekcarrières. Dat doen we a.d.h.v. van eigen diensten i.c.m. ons uitgebreide netwerk. Juist de optelsom van in-house expertise en ons netwerk van sterke industriepartners maakt dat we de commerciële kansen van jouw muziek optimaal benutten.

Digitale Distributie

Je muziek super gemakkelijk distribueren naar iTunes, Spotify en 100 anderen relevante Digital Service Providers (DPS's)? Wij leveren professionele digitale distributie voor ambitieuze artiesten en labels. Door ons uitstekende netwerk is ook in-store promotie mogelijk wat bij draagt aan een gezonde verkoop.

020 2018 124

Fysieke Distributie

Wanneer het marketingplan eenmaal goed staat, heeft het zin om je releases in fysieke distributie te nemen. Meestal is dit in overleg afgestemd op de andere vlakken, zoals digitale distributie en promotie activiteiten. Fysieke distributie en retail-sales voeren wij enkel uit in 360 deals. Dit houdt in dat wij de volledige supply chain voor je verzorgen. Daarmee zijn we beter in staat ons te richten op optimaal resultaat. Wij zijn aangesloten op een wereldwijd, exclusief, independent distributienetwerk. Verkoopkantoren zijn beschikbaar in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, UK, en US.

020 2018 124

Muziek Marketing

Marketing is een essentieel onderdeel van je release proces. Zonder marketing geen muziek verkoop. Wij beschikken over een zorgvuldig opgebouwd, internationaal netwerk van professionele muziek marketeers. Werkzaamheden omvatten: persberichten schrijven, pers promotie, radio pluging en tv promotie. Samen zetten we ons in om jouw releases boven het kabaal van de massa uit te laten komen.

Lees verder

Radio Promotie

Na een A&R traject gaan onze pluggers voor je aan de slag. We promoten je singles naar radio, tv, club DJ's en evenement organisators. In een maatwerktraject van minimaal 2 maanden wordt je muziek onder de aandacht gebracht.

Pers Promotie

Onze professionele tekstschrijvers schrijven biografieën en persberichten. Na A&R benaderen we de pers. We zetten ons voor je in om reviews en interviews tot stand te brengen.

Publishing

Je houdt je focus graag waar hij hoort, bij het maken van goede muziek! Maar elke keer als je muziek speelt, of wanneer je muziek gedraaid wordt genereert het inkomsten. Dit moet wel geïncasseerd worden en ook nog eens bij jou terechtkomen! Onze publishingtak verzorgt dit proces voor je. We hebben een controlerende functie op Buma/Stemra en promoten je muziek naar tv, film en commercial makers.

020 2018 124

BandCoach

BandCoach magazine bestaat alweer vijf jaar. Viermaal per jaar lees je nuttige en leuke weetjes over het je muzikale carrière. Ook organiseren we van tijd tot tijd coaching sessies. Vraag nu een proefabonnement aan!

020 2018 124

Andere diensten

Naast onze Artist & Label Services bieden we ook andere diensten zoals Audio Mastering, Vormgeving en Radio Mailing. Neem ook eens een kijkje op ons blog: DeCDPerserij.nl/blog

Bekijk onze andere diensten
Zoek je wat anders? Bel of WhatsApp ons even: alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Hoes voor digipacks
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
020 2018 124WhatsApp
We zitten voor je klaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.