xxx

8.4 / 10
Lees alle 33 reviews.

Artist & Label Services

IndiePlant Artist & Label services is een jonge organisatie dat staat op een stevig en degelijk fundament. Samen met onze artiesten en labels werken we stap voor stap aan succesvolle muziekcarrières. Dat doen we a.d.h.v. van eigen diensten i.c.m. ons uitgebreide netwerk. Juist de optelsom van in-house expertise en ons netwerk van sterke industriepartners maakt dat we de commerciële kansen van jouw muziek optimaal benutten.

Bookings

Samen met ons werken aan je live carrière? Als muzikant / DJ ervaar je de voordelen van onze actieve rol als boekingsbureau. De boeking activiteiten kunnen we goed afstemmen op de andere ondersteuning die wij je bieden.

Onze artiesten

Chaos Club

Chaos Club is dé nieuwste LIVE Dance sensatie. Collin op Drums en Chuck op Keys/Vocals beleeft het publiek een waanzinnig optreden en gaat iedereen gegarandeerd uit zijn dak!

Meer info

Bek Vol Zand

Eigenzinnige mix van enkele covers en veel eigen werk, zoek het een beetje in americana, bluegrass.. lekkere roots dus!

Meer info

Indieplant Bookings

Indieplant Bookings brengt jarenlange ervaring, persoonlijke aandacht en een enorm netwerk in de muziekindustrie naar de muzikant. Wil je onze complete exclusieve line-up bekijken? Ga naar indieplant.com/bookings Spreek je liever een van onze medewerkers? Bel ons dan gerust voor een goed gesprek.

indieplant.com/bookings
085 4010 544

Digitale Distributie

Je muziek super gemakkelijk distribueren naar iTunes, Spotify en 100 anderen relevante Digital Service Providers (DPS's)? Wij leveren professionele digitale distributie voor ambitieuze artiesten en labels. Door ons uitstekende netwerk is ook in-store promotie mogelijk wat bij draagt aan een gezonde verkoop.

0228 350 880

Fysieke Distributie

Wanneer het marketingplan eenmaal goed staat, heeft het zin om je releases in fysieke distributie te nemen. Meestal is dit in overleg afgestemd op de andere vlakken, zoals digitale distributie en promotie activiteiten. Fysieke distributie en retail-sales voeren wij enkel uit in 360 deals. Dit houdt in dat wij de volledige supply chain voor je verzorgen. Daarmee zijn we beter in staat ons te richten op optimaal resultaat. Wij zijn aangesloten op een wereldwijd, exclusief, independent distributienetwerk. Verkoopkantoren zijn beschikbaar in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, UK, en US.

0228 350 880

Muziek Marketing

Marketing is een essentieel onderdeel van je release proces. Zonder marketing geen muziek verkoop. Wij beschikken over een zorgvuldig opgebouwd, internationaal netwerk van professionele muziek marketeers. Werkzaamheden omvatten: persberichten schrijven, pers promotie, radio pluging en tv promotie. Samen zetten we ons in om jouw releases boven het kabaal van de massa uit te laten komen.

Lees verder

Radio Promotie

Na een A&R traject gaan onze pluggers voor je aan de slag. We promoten je singles naar radio, tv, club DJ's en evenement organisators. In een maatwerktraject van minimaal 2 maanden wordt je muziek onder de aandacht gebracht.

Pers Promotie

Onze professionele tekstschrijvers schrijven biografieën en persberichten. Na A&R benaderen we de pers. We zetten ons voor je in om reviews en interviews tot stand te brengen.

Publishing

Je houdt je focus graag waar hij hoort, bij het maken van goede muziek! Maar elke keer als je muziek speelt, of wanneer je muziek gedraaid wordt genereert het inkomsten. Dit moet wel geïncasseerd worden en ook nog eens bij jou terechtkomen! Onze publishingtak verzorgt dit proces voor je. We hebben een controlerende functie op Buma/Stemra en promoten je muziek naar tv, film en commercial makers.

0228 350 880

BandCoach

BandCoach magazine bestaat alweer vijf jaar. Viermaal per jaar lees je nuttige en leuke weetjes over het je muzikale carrière. Ook organiseren we van tijd tot tijd coaching sessies. Vraag nu een proefabonnement aan!

0228 350 880

Andere diensten

Naast onze Artist & Label Services bieden we ook andere diensten zoals Audio Mastering, Vormgeving en Radio Mailing. Neem ook eens een kijkje op ons blog: DeCDPerserij.nl/blog

Bekijk onze andere diensten