xxx

Houd rekening met mogelijke vertragingen.
Grondstoffen Ook heerst er een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 2-3 weken. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.
Bel ons gerust om je planning te bespreken.
01
<
Sluiten
>

Artwork voor je nieuwe release!

Overweeg unieke artwork voor de album cover, posters en t-shirts van je volgende release! We stellen je voor aan Tim Landman.
Tim is een zeer talentvol grafisch kunstenaar die daarnaast een veelbelovend muzikant is. Hij maakt ontwerpen voor album covers, T-shirts en posters voor muzikanten en bands. Tim is gespecialiseerd in fantasy illustraties en realistische tekeningen. Hij werkt met pen, potlood, stift, aquarel, inkt, houtskool, acryl en digitaal.
Offerte aanvragen!
Meer

Werkwijze

Tim heeft een flexibele verbeelding en kan zich eenvoudig verplaatsen in de wensen van een muzikant. Als je een illustratie door Tim wilt laten maken dan mail je hem je ideeën en wensen en bij voorkeur enkele afbeeldingen die je mooi vindt. Tim maakt dan een voorstel en schets en bij akkoord gaat Tim aan het werk. Je ontvangt een hoge resolutie afdruk alsmede een hoge resolutie en kwaliteit scan die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld een album cover, poster of T-shirt opdruk.
We zijn hard aan het monteren maar het filmpje is nog niet helemaal af!

Offerte

De kosten voor een illustratie door Tim zijn afhankelijk van de complexiteit van de illustratie. Een zwart-wit lijntekening is minder tijdsintensief dan een realistisch portret. Als je ons je wensen doorgeeft zullen we een prijsindicatie maken.

Offerte aanvragen

Heb je interesse in het laten maken van een illustratie door Tim Landman? Vul onderstaand formulier onder, dan nemen we contact met je op.Contact

Mail voor een vrijblijvende prijsindicatie vul je bovenstaand formulier in of bel je: 0228 350 880. (ma-vr 9-6)
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop
Of plaats een terugbelverzoek.