Elders: met Indieplant naar een hoger level

elders-header

Nederpopband Elders timmert al een paar jaar leuk aan de weg. Maar de afgelopen maanden gaat het wel heel erg snel bergopwaarts met de mannen uit Twente. Zij gingen een samenwerking aan met Indieplant en ontdekten hoe de diensten van Indieplant hun muzikale talent naar een hoger level tillen.

Elders! Daar gebeurt het….
Steeds vaker duikt de naam Elders op in het (Nederlandstalige) popcircuit. Maar mocht je nog niet van ze gehoord hebben: Elders maakt liedjes in de traditie van The Scene, De Dijk en Van Dik Hout. Sinds 2014 speelt de band op de Nederlandse en Belgische podia, waar ze feestjes vol energie en vakmanschap bouwen. Elders maakt eerlijke muziek, recht voor zijn raap én recht uit het hart. En dat werkt! Eind 2015 sprong de potentie van Elders bij Indieplant in het oog. Nog geen half jaar later komt Elders nieuw binnen in de top 100 van meest populaire releases op de Nederlandse radio.

Wat doet Indieplant?
Indieplant is een platform voor muzikanten. Het doel: ambitieuze artiesten vooruit helpen. Dus Indieplant produceert albums, regelt promotie, doet boekingen, verzorgt distributie en levert EPK’s. Ze bouwt een opnamestudio, maakt artwork, doet mastering en heeft een academy waar muzikanten van hobbyisten tot profs opgeleid worden. Indieplant voorziet independent artiesten, kortom, in dat wat ze nodig hebben om op eigen kracht verder te komen. En soms ontdekt Indieplant tussen de indie’s op haar platform een juweeltje vol potentie. Zoals Elders.

Eén en één is veel: de samenwerking tussen Elders en Indieplant
Dat de ontmoeting tussen Elders en Indieplant een gelukkige was blijkt snel: in slechts vijf maanden werden er 35 optredens geboekt én 52 mediamomenten ingepland. De Crowdfunding actie die Elders met Indieplant opzette leverde maar liefst twee keer het gevraagde bedrag op. Maar bovenal ontstond een samenwerking vol positieve energie en met zichtbaar resultaat. Als in een goed huwelijk hebben Elders en Indieplant ieder eigen kwaliteiten die elkaar naadloos aanvullen.

Elders onderweg
De samenwerking met Indieplant bracht Elders bij RTV Oost en Omroep Fryslan, op LIVE at the Brons, Popfestival Flevoland en in de hitlijsten! De muzikaliteit, oprechtheid en inzet van de mannen van Elders waren hiervoor voorwaarde. Door de kruisbestuiving met de kennis, ervaring en producten van Indieplant kon het succes Elders een vlucht maken waar de bandleden een half jaar terug nog van droomden. En dit is nog maar het begin!

Wil je meer Elders? Klik naar de EPK. Wil jij ook weten wat Indieplant voor jouw band of act kan betekenen? Kickstart your music!

 

 

 

DeCDPerserij.nl
Geschreven door

DeCDPerserij.nl

Wij geloven in muzikanten. Wij geloven in de manier waarop muzikanten de wereld om zich heen kunnen veranderen, met gevoel voor geluid, passie en de liefde voor het creëren. Met diezelfde passie, liefde en vakmanschap dragen wij bij aan het succes van onze klanten. Ondersteunt door onze producten hebben onze klanten de ruimte om hun geluid met fans te delen, op een manier die raakt. Hierdoor kunnen zij groeien in hun succes.

DeCDPerserij.nl

Geef een reactie

Meld je aan om te reageren.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>