Ecourse voor muzikanten op Indieplant Academy

oper-de-paris-1622061-639x428

Wist je al dat DeCDPerserij.nl onderdeel is van Indieplant? Indieplant levert een breed scala aan diensten en producten om muzikanten verder te helpen. Dit doen we onder andere met de academy. Hier staan essentiele muziek industrie ecourse online, bijvoorbeeld: Marketing voor muzikanten en Businessplan voor muzikanten. In Academy ontwikkel je met Indieplant concrete plannen voor jouw route naar meer fans, fame en fortune. Hoe groot wil je worden?

Market je muziek

Je maakt goede muziek. Je hebt ambitie. Je vermoedt dat er een markt is voor jouw act. Maar bent nog niet doorgebroken. Waarom niet? Er zijn talloze geweldige songs die nooit door publiek gehoord worden. En er zijn de meest idiote producten, waar mensen grof geld aan verdienden. Het verschil? Marketing! Ergo: als jij weet hoe je je muziek op de markt moet zetten, dan kun jij een professionele muzikant worden. Juist dat gaan leren wij jou in onze ecourse Businessplan schrijven voor muzikanten.

DiY

De gevestigde orde in de muziekindustrie wankelt op haar grondvesten omdat muzikanten tegenwoordig steeds meer zelf kunnen. Deze Do it Yourself attitude omarmen wij van Indieplant als geen ander.  De kennis en tools die eerder alleen in handen waren van de grote platenbazen worden steeds toegankelijker. En terecht. Je hoeft je ziel niet aan een label te verkopen voordat jouw muziek door het grote publiek opgepikt kan worden. Wij helpen je aan informatie en middelen en jij blijft gewoon lekker eigen baas.

Picture perfect

Nog even voor de goede orde: We leren je niet in de ecourse hoe je slechte muziek goed moet marketen. We vertellen je ook niet dat je niet naar moet streven een gepassioneerde muzikant te zijn. Integendeel. Wel willen we de mythe doorbreken dat je met voldoende talent en een sterke song automatisch succesvol wordt. Dat zou misschien wel moeten, maar dat is helaas niet hoe het werkt. Het gaat erom dat jij het gevoel en de identiteit die je neer wilt zetten met jouw muziek op de juiste manier communiceert. Het hele pakket moet kloppen: jouw muziek, jouw vormgeving, jouw imago, jouw marketing, jouw EPK en jouw verhaal. En dat verhaal moet aan de juiste mensen verteld worden: jouw niche.

Zin

Het gaat er dus niet alleen om wat voor muziek je maakt, maar net zozeer om hoe je jezelf  neerzet en de o zo belangrijke randzaken regelt. Muziek maken kun je heel goed zelf. Bij de rest helpen we je in de cursus. Heb je er al zin in gekregen? Klik hier om meer te ontdekken over Indieplant.

DeCDPerserij.nl
Geschreven door

DeCDPerserij.nl

Wij geloven in muzikanten. Wij geloven in de manier waarop muzikanten de wereld om zich heen kunnen veranderen, met gevoel voor geluid, passie en de liefde voor het creëren. Met diezelfde passie, liefde en vakmanschap dragen wij bij aan het succes van onze klanten. Ondersteunt door onze producten hebben onze klanten de ruimte om hun geluid met fans te delen, op een manier die raakt. Hierdoor kunnen zij groeien in hun succes.

DeCDPerserij.nl

Geef een reactie

Meld je aan om te reageren.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>