Opname studio in aanbouw

Opname studio

Wij zijn Indieplant. Aangenaam.

Begin dit jaar werd DeCDPerserij.nl onderdeel van een breed muzikaal platform: Indieplant. Nog steeds maakt DeCDPerserij.nl cd’s, vinyl, USB’s, dvd’s, merch en meer. Maar onder de vlag van Indieplant worden nog veel meer diensten en producten aangeboden voor muzikanten.

Meer muziek

De eigenaars van DeCDPerserij.nl bedachten het jaren geleden al. Graag zouden zij muzikanten op meer manieren willen bedienen om hun muzikale dromen waar te maken. Uit dit ideaal ontstond Indieplant. Indieplant is een ecosysteem waarbinnen muzikanten kunnen floreren. Op Indieplant.com maken zij een (gratis!) EPK aan. Op deze elektronische presskit kun je je als muzikant online profileren, je muziek laten horen én eenvoudig je boekingen regelen.

Verder vooruit

Indieplant doet meer. We regelen de distributie van je album. Doen marketing en mastering. Hebben vormgevers en een bookingsbureau in huis. We werken aan een academy waar je cursussen voor muzikanten kunt volgen. We hebben een recordlabel. We werken, kortom, hard om ambitieuze muzikanten naar het volgende level te helpen.

Opname studio!

Vanuit onze doelstelling bij te dragen aan de middelen voor jouw succes zijn we aan het bouwen geslagen. Ons magazijn werd leeg getrokken, experts zijn geraadpleegd, tekeningen gemaakt en nu is het zover. We bouwen een opname studio!

Awesome

Dat de opname studio flink ver voorbij de lege-eierdozen-tegen-de-muur-methode strekt mag je verwachten van een professionele partij als Indieplant. Maar dat het ontwerp, na input van geluidstechnici en studiobouwers, tientallen keren werd aangepast, uitgewerkt en verbeterd belooft wel heel veel goeds. Of, zoals timmerman en DJ Bas (nu druk klussend) antwoordde toen ik hem vroeg wat lezers van deze blog vooral moeten weten over de opname studio in wording: dat het gewoon vet awesome wordt!

Ruimte voor muzikanten

Over ongeveer een maand moet de opname studio gebruiksklaar zijn. Dan kun je bij ons je Single, EP of album op komen nemen. Goed nieuws voor Indieplant members, die met korting kunnen komen recorden. En ook goed nieuws voor ons. Want daarmee staan we weer een stap dichter bij de muziek. We bouwen een studio en maken letterlijk ruimte voor muzikanten. Vet awesome.

DeCDPerserij.nl
Geschreven door

DeCDPerserij.nl

Wij geloven in muzikanten. Wij geloven in de manier waarop muzikanten de wereld om zich heen kunnen veranderen, met gevoel voor geluid, passie en de liefde voor het creëren. Met diezelfde passie, liefde en vakmanschap dragen wij bij aan het succes van onze klanten. Ondersteunt door onze producten hebben onze klanten de ruimte om hun geluid met fans te delen, op een manier die raakt. Hierdoor kunnen zij groeien in hun succes.