xxx

Houd rekening met langere levertijden.
Grondstoffen Er heerst een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 15 werkdagen. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.

CD Persing in Digisleeve Drieluik

Gekozen opties

De cd in digisleeve drieluik, alsof je een cadeautje opent

Dat de cd in digisleeve zonder plastic beter is voor het milieu, dat is natuurlijk mooi meegenomen. Maar laten we niet vergeten dat het vooral ook een prachtige manier is om je muziek te presenteren. Het openklappen van deze cd-verpakking voelt bijna alsof je een cadeautje opent, waarna je het artwork in alle pracht kunt bekijken.
Materiaal:
Karton
Aantal discs:
Eén, Twee
Soort productie:
Persen  

Voor kleine oplagen, kies dupliceren. Uw discs worden dan in-house geproduceerd. Voor oplagen vanaf 500 stuks, kies persen.

 
Editie:
Eco
 •  

  Wat is de productietijd?
  De productietijd is de tijd die we nodig hebben om je product te maken. Productietijden zijn altijd indicatief en zijn exclusief transport.

  Belangrijk
  Het is belangrijk te weten dat de productietijd ingaat wanneer alle materialen bij ons binnen zijn en productie-klaar zijn bevonden.

 •  

  Bescherm je verpakking
  Bescherm je verpakking tegen krassen, vlekken en stof voor het bij je fan beland. Zo voorkom je klachten en geef je jouw fans een optimale beleving bij je release. Krimpfolie is een absolute aanraden voor elke kartonnen verpakking!

 •  

  CD opdruk vormgeving
  Geen grafische ontwerper? Geen probleem! Onze ontwerpers maken je ontwerp graag, op basis van aangeleverde foto’s en teksten. Houd er rekening mee dat de levertijd van design afhangt van de drukte op het moment en de complexiteit van het design. Levertijd van het design komt tot stand in onderling overleg.

 •  

  Digisleeve vormgeving
  Geen grafische ontwerper? Geen probleem! Onze ontwerpers maken je ontwerp graag, op basis van aangeleverde foto’s en teksten. Houd er rekening mee dat de levertijd van design afhangt van de drukte op het moment en de complexiteit van het design. Levertijd van het design komt tot stand in onderling overleg.

 •  

  Audio Mastering
  Nadat onze mastering engineer je muziek onderhanden heeft genomen klinkt het op elk geluidssysteem professioneel. Je muziek heeft maximale impact en je luisteraars ervaren de kwaliteit die ze verwachten op elk relevant systeem zoals; cd, vinyl, iTunes en Spotify. Je vergroot dus de slagingskansen van je release! Let op: professionele audio mastering is vereist voor een deelname aan onze distributie, publishing of bookings agentschap.

 •  

  Download cards zijn kartonnen kaartjes, elk met een unieke code en een verwijzing naar jouw downloadpagina om met die code toegang te krijgen tot jouw digitale bestanden zoals jouw muziek of video.

  Ze zijn ideaal om een bonus track of video clip aan je cd of plaat toe te voegen, om je hele album op te plaatsen en als los product te verkopen, of als promo-materiaal uit te delen.

* Verplichte velden

Wil je een product specialist spreken?
020 2018 124 ma-vr 9:00-17:00
Waarom DeCDPerserij.nl?
Live offertes
Direct tot je beschikking.
Persoonlijke begeleiding
van muzikale, grafische en technische specialisten.
24/7 grip op je productie
Je managet projecten eenvoudig online.
Groot assortiment
Niet alleen producten maar ook diensten!
Snelle levertijden
Standaard snel en spoedorders zijn mogelijk.
Artist & Label Services
Specialistische diensten voor muzikanten en labels.
Check alle voordelen!

Reviews (3)

Cd in digisleeve drieluik
RP 19 november 2018
Mooi eindproduct, handig met live offertes kijken wat je wilt en wat dat kost. Goeie telefonische uitleg over verschillen en opties. Drukwerk technisch gecheckt door cdperserij en fout ontdekt. Voorbeeldhoesjes per post gekregen voor nog beter beeld. Verbeterpunten: in template aangeven wat voor en achter wordt en wat op z'n kop moet. Bij correspondentie ook aangeven wat er fout is. Verzendbericht en DHL code sturen voor verzending en niet erna, als t al bij de buren ligt... Anyway, super bedankt, kom volgende keer gewoon weer terug!
CD "ZOLDER" in digisleeve drieluik
Leonie 4 december 2017
Resultaat is prachtig! We zijn supergoed begeleid in het hele maak-proces en het ziet er fantastisch uit!
review op bestelling van CD productie
Ruben 3 oktober 2016
plus punten
+ Het product ziet er goed uit!
+ Alles is op tijd geleverd.

min punten
- vervelend om telkens automatische mails te krijgen, die de plank mis slaan.

Schrijf je review

Log in om je review te schrijven.
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop