xxx

8.4 / 10
Lees alle 33 reviews.

Cd branden: de best betaalbare kwaliteit!

Ontdek je mogelijkheden
Bezoek de Webshop

"Een cd branden, dat kan ik thuis toch ook zelf doen?" Die vraag horen we vaak en dat kan inderdaad ook. Maar jouw muziek neem je toch ook liever op in een echte studio in plaats van thuis? Hetzelfde kwaliteitsverschil bestaat er op het gebied van cd's branden. Door met cd's van hoge kwaliteit te werken die niet inde winkel te koop zijn en geavanceerde apparatuur kun je bij DeCDPerserij je cd laten branden op een professioneel niveau. Uiteraard wel tegen een scherpste prijs en ook bij kleine oplages!

Waarom je cd branden bij DeCDPerserij.nl?

Cd's branden doe je natuurlijk omdat je extra exemplaren wilt hebben van de originele cd. Bijvoorbeeld om te verkopen bij optredens of om uit te delen aan professionals die interessant kunnen zijn voor je carrière. Laat je cd branden bij DeCDPerserij.nl en je bent verzekerd van de beste kwaliteit en verschillende aantrekkelijke voordelen:

  • gecontroleerde A-grade Recordables
  • beschermd tegen krassen en water
  • zwart-wit of full color bedrukken
  • zelfde levensduur als geperste cd

Zoals je ziet is cd branden dus een specialisatie op zich, waarvan jij nu voordelig kunt profiteren!

Cd laten branden voor bedrijven

Cd's branden is niet alleen iets waar muzikanten gebruik van maken, maar wat ook veel bedrijven doen. Het is namelijk een unieke manier om je huisstijl verder uit te dragen en zo indruk te maken bij klanten. Bijvoorbeeld door een presentatie op een bedrukte cd achter te laten of om belangrijke bestanden aan te leveren. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden op het gebied van relatiegeschenken of juist voor intern gebruik.

Ook de verpakking wordt voor je geregeld

Bij DeCDPerserij.nl houden we niet van half werk. We verzorgen dan ook niet alleen het cd branden voor je, maar bieden ook vele opties op het gebied van verpakkingen. Zo is er de klassieke jewel case, maar zijn er ook mogelijkheden als wallets, metalen hoezen en digipacks. Dit is slechts een kleine greep uit het enorme aanbod, dus vraag ons gerust wat we nog meer voor je kunnen realiseren. Je cd branden biedt in ieder geval genoeg kansen om ook visueel op te vallen!

"We hebben de CD's in goede conditie ontvangen. Het ziet er weer goed verzorgd uit. Bedankt."
Labberjoeks Kepel

Vraag nu live je offerte aan!

In onze webshop kun je snel en overzichtelijk zien welke opties er allemaal zijn op het gebied van cd branden. Nu nog makkelijker doordat je direct live in de webshop je persoonlijke offerte voor cd branden op kunt vragen!

Ontdek je mogelijkheden
Bezoek de Webshop
CD in Digipack
Live offerte
CD in Jewelcase
Live offerte
Klantenservice
0228 350 880