xxx

Houd rekening met mogelijke vertragingen.
Grondstoffen Ook heerst er een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 2-3 weken. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.
Bel ons gerust om je planning te bespreken.

CD Duplicatie in Digipack

Gekozen opties

Het grootse effect van digipacks, ook bij kleine oplages!

Met deze verpakking ga je zeker opvallen, ook wanneer je voor een kleine oplage kiest. De luxe uitstraling van een digipack was jarenlang alleen een optie voor grotere oplages, maar is nu ook beschikbaar voor de kleinere budgetten. Een cd duplicatie in digipack is dan ook een perfecte manier om met minimale middelen een maximaal effect te bereiken.
Materiaal:
Karton
Aantal discs:
Eén, Twee
Soort productie:
Dupliceren  

Voor kleine oplagen, kies dupliceren. Uw discs worden dan in-house geproduceerd. Voor oplagen vanaf 500 stuks, kies persen.

 
Editie:
Klassiekers, Schitterend
 

Afwerking
Wil je een mat of glans afwerking op je verpakking? Smaken verschillen dus het is goed dat je kunt kiezen!

 
 •  

  Wat is de productietijd?
  De productietijd is de tijd die we nodig hebben om je product te maken. Productietijden kunnen per producttype verschillen en zijn exclusief transport. Wanneer je niet uitkomt met de genoemde productietijd kun je kiezen voor een product met express service of Z.S.M. bellen met een van onze productspecialisten om samen de mogelijkheden te onderzoeken: +31(0)202018124

  Belangrijk
  Het is belangrijk te weten dat de productietijd ingaat wanneer alle materialen bij ons binnen zijn en productie-klaar zijn. Gelukkig kun je direct na het aanvragen van de vrijblijvende offeren, 24/7 je materialen aanleveren en zo je levertijd inkorten!

 •  
  Bescherm je verpakking
  Bescherm je verpakking tegen krassen, vlekken en stof voor het bij je fan beland. Zo voorkom je klachten en geef je jouw fans een optimale beleving bij je release. Krimpfolie is een absolute aanraden voor elke kartonnen verpakking!
 •  

  CD opdruk vormgeving
  Geen grafische ontwerper? Geen probleem! Onze ontwerpers maken je ontwerp graag, op basis van aangeleverde foto’s en teksten. Houd er rekening mee dat de levertijd van design afhangt van de drukte op het moment en de complexiteit van het design. Levertijd van het design komt tot stand in onderling overleg.

 •  

  Digipack vormgeving
  Geen grafische ontwerper? Geen probleem! Onze ontwerpers maken je ontwerp graag, op basis van aangeleverde foto’s en teksten. Houd er rekening mee dat de levertijd van design afhangt van de drukte op het moment en de complexiteit van het design. Levertijd van het design komt tot stand in onderling overleg.

 •  

  Audio Mastering
  Nadat onze mastering engineer je muziek onderhanden heeft genomen klinkt het op elk geluidssysteem professioneel. Je muziek heeft maximale impact en je luisteraars ervaren de kwaliteit die ze verwachten op elk relevant systeem zoals; cd, vinyl, iTunes en Spotify. Je vergroot dus de slagingskansen van je release! Let op: professionele audio mastering is vereist voor een deelname aan onze distributie, publishing of bookings agentschap.

 •  

  Download cards zijn kartonnen kaartjes, elk met een unieke code en een verwijzing naar jouw downloadpagina om met die code toegang te krijgen tot jouw digitale bestanden zoals jouw muziek of video.

  Ze zijn ideaal om een bonus track of video clip aan je cd of plaat toe te voegen, om je hele album op te plaatsen en als los product te verkopen, of als promo-materiaal uit te delen.

* Verplichte velden

Wil je een product specialist spreken?
020 2018 124 ma-vr 9:00-17:00
Waarom DeCDPerserij.nl?
Live offertes
Direct tot je beschikking.
Persoonlijke begeleiding
van muzikale, grafische en technische specialisten.
24/7 grip op je productie
Je managet projecten eenvoudig online.
Groot assortiment
Niet alleen producten maar ook diensten!
Snelle levertijden
Standaard snel en spoedorders zijn mogelijk.
Artist & Label Services
Specialistische diensten voor muzikanten en labels.
Check alle voordelen!

Reviews (14)

Digipack Wim te Groen
Wim 20 december 2019
Mijn eerste CD! Deze digipack heb ik laten drukken door decdperserij.
De site werkte het fijnst en ze deden een mooi aanbod.

De support en begeleiding tijdens het traject was goed en direct (Whatsapp), dat was fijn. Ook merkte ze een foute keuze in de CD hoes op, wat echt zonde was geweest. Puik werk dus!
De CD hoes is ietsje anders van kleur dan ontworpen was, maar gelukkig nog steeds mooi.

Levering gelukkig mooi op tijd!
cd 'Everything'
Pieter Tak 3 juli 2019
DeCDperserij leverde prima werk bij mijn album 'Everything', eveneens uitgevoerd naar wens met 'n fraai bedrukte digipack !
CD produktie
Complete Guitar Studio 3 november 2018
Snelle levering, alles met goede kwaliteit. We gaan zeker nog een project doen bij de CDperserij.
Onderwerp
Shurman 29 januari 2018
Woorden komen mij te kort om jullie te bedanken voor jullie topservice en die op alle gebieden en opmaat is. Vanaf het eerste contact tot het moment dat ik mijn product thuis ontving was ik zeer tevreden.
Topservice, klantgericht, ondersteunend, en de geleverde product is helemaal naar mijn wensen. Ik zal jullie bij al mijn kennissen aanbevelen!
Indieplant Decdperserij een bedrijf waar je zich als een koning behandeld voelt.
Dankjewel!!!
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Schrijf je review

Log in om je review te schrijven.
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop
Of plaats een terugbelverzoek.