xxx

8.4 / 10
Lees alle 33 reviews.

CD Duplicatie in Jewelcase met transparante tray

Gekozen opties

Een cd-verpakking met ruimte voor je artwork!

De jewel case is natuurlijk altijd een veilige keuze voor je cd-release. Een stevige en betrouwbare verpakking, waar je met verschillende opties ook nog makkelijk iets bijzonders van kunt maken. Door voor een cd duplicatie in jewelcase met transparante tray te kiezen bijvoorbeeld. Zo heb je ook onder je cd nog ruimte voor je artwork!
Materiaal:
Plastic
Aantal discs:
Eén
Soort productie:
Dupliceren  

Voor kleine oplagen, kies dupliceren. Uw discs worden dan in-house geproduceerd. Voor oplagen vanaf 500 stuks, kies persen.

 
Editie:
Nee
 

Bedrukking van de inlay

 
 •  
  Bescherm je verpakking
  Bescherm je verpakking tegen krassen, vlekken en stof voor het bij je fan beland. Zo voorkom je klachten en geef je jouw fans een optimale beleving bij je release. Krimpfolie is een absolute aanraden voor elke kartonnen verpakking!
 •  

  CD opdruk vormgeving
  Geen grafische ontwerper? Geen probleem! Onze ontwerpers maken je ontwerp graag, op basis van aangeleverde foto’s en teksten. Houd er rekening mee dat de levertijd van design afhangt van de drukte op het moment en de complexiteit van het design. Levertijd van het design komt tot stand in onderling overleg.

 •  

  Audio Mastering
  Nadat onze mastering engineer je muziek onderhanden heeft genomen klinkt het op elk geluidssysteem professioneel. Je muziek heeft maximale impact en je luisteraars ervaren de kwaliteit die ze verwachten op elk relevant systeem zoals; cd, vinyl, iTunes en Spotify. Je vergroot dus de slagingskansen van je release! Let op: professionele audio mastering is vereist voor een deelname aan onze distributie, publishing of bookings agentschap.

 •  

  Download cards van Indieplant zijn kartonnen kaartjes, elk met een unieke code en een verwijzing naar jouw downloadpagina om met die code toegang te krijgen tot jouw digitale bestanden zoals jouw muziek of video.

  Ze zijn ideaal om een bonus track of video clip aan je cd of plaat toe te voegen, om je hele album op te plaatsen en als los product te verkopen, of als promo-materiaal uit te delen.

* Verplichte velden

Wil je een product specialist spreken?
0228 350 880 ma-vr 9:00-18:00
Waarom DeCDPerserij.nl?
Live offertes
Direct tot je beschikking.
Persoonlijke begeleiding
van muzikale, grafische en technische specialisten.
24/7 grip op je productie
Je managet projecten eenvoudig online.
Groot assortiment
Niet alleen producten maar ook diensten!
Snelle levertijden
Standaard snel en spoedorders zijn mogelijk.
Artist & Label Services
Specialistische diensten voor muzikanten en labels.
Check alle voordelen!

Reviews (5)

CD Merulsa
Herman 22 december 2017
Vandaag ontvangen. Ziet er keurig uit. Dank jullie wel voor de begeleiding en het eindproduct. Wanneer er weer een cd gemaakt gaat worden, komen we zeker bij jullie terug.
CD The New Destination Blues band
Henk 21 april 2017
Logistiek proces prima onder controle. Tevreden met het eindresultaat. Alles prima op tijd, ik had zelfs de levering al in huis voordat de verzendbevestiging is verstuurd.
Pictura Poesis - Miseriae Mundi
Harald 4 april 2017
Zeer fijne samenwerking met een erg mooi eindproduct. Wij zijn zeer tevreden! Het boekje van 12 pagina's klopt als een bus en de CD bedrukking en inlay zien er fantastisch uit.
Mooie CD en service
Nico 25 januari 2017
Ik heb net de CD’s toe gekregen en ze zijn geweldig.
Ik wou jullie nog eens extra bedanken voor de heel goede, niet altijd voor de hand liggende, service. Ook bedankt voor het snelle werken, ze zijn nog mooi op tijd toe gekomen. In de toekomst wil ik zeker nog met jullie samen werken.
 1. 1
 2. 2

Schrijf je review

Log in om je review te schrijven.