xxx

8.4 / 10
Lees alle 33 reviews.

CD Duplicatie in Jewelcase met zwarte tray

Gekozen opties

De klassieke jewelcase met zwarte tray

Iedere muziekliefhebber kent natuurlijk de jewelcase met zwarte tray. Het is een betrouwbaar product waarmee je muziek altijd professioneel voor de dag komt. De stevige plastic hoes zorgt ervoor dat je cd goed beschermd wordt en dus lang meegaat. Op verzoek kan de tray ook in andere kleuren geleverd worden.
Materiaal:
Plastic
Aantal discs:
Eén
Soort productie:
Dupliceren  

Voor kleine oplagen, kies dupliceren. Uw discs worden dan in-house geproduceerd. Voor oplagen vanaf 500 stuks, kies persen.

 
Editie:
Budget, Express, Klassiekers, Schitterend
 •  
  Bescherm je verpakking
  Bescherm je verpakking tegen krassen, vlekken en stof voor het bij je fan beland. Zo voorkom je klachten en geef je jouw fans een optimale beleving bij je release. Krimpfolie is een absolute aanraden voor elke kartonnen verpakking!
 •  

  CD opdruk vormgeving
  Geen grafische ontwerper? Geen probleem! Onze ontwerpers maken je ontwerp graag, op basis van aangeleverde foto’s en teksten. Houd er rekening mee dat de levertijd van design afhangt van de drukte op het moment en de complexiteit van het design. Levertijd van het design komt tot stand in onderling overleg.

 •  

  Audio Mastering
  Nadat onze mastering engineer je muziek onderhanden heeft genomen klinkt het op elk geluidssysteem professioneel. Je muziek heeft maximale impact en je luisteraars ervaren de kwaliteit die ze verwachten op elk relevant systeem zoals; cd, vinyl, iTunes en Spotify. Je vergroot dus de slagingskansen van je release! Let op: professionele audio mastering is vereist voor een deelname aan onze distributie, publishing of bookings agentschap.

 •  

  Bij de productie van dit product kun je gratis kiezen voor de online distributie van je release naar Spotify, Apple Music en 200 anderen! Je muziek blijft een jaar lang online staan en alle omzet is voor jou welke bij een drempel van €100 naar je wordt uitgekeerd. Je kunt er na het eerste jaar vrijblijvend voor kiezen om je release live te laten staan tegen een kleine vergoeding.

 •  

  Download cards van Indieplant zijn kartonnen kaartjes, elk met een unieke code en een verwijzing naar jouw downloadpagina om met die code toegang te krijgen tot jouw digitale bestanden zoals jouw muziek of video.

  Ze zijn ideaal om een bonus track of video clip aan je cd of plaat toe te voegen, om je hele album op te plaatsen en als los product te verkopen, of als promo-materiaal uit te delen.

* Verplichte velden

+

In combinatie met deze productie distribueren we jouw single, EP of album naar Spotify, Apple Music, Beatport en zo'n 200 andere online platformen, helemaal gratis! Ook verzorgen we kosteloos de benodigde EAN13-, UPC-, en ISRC-codes en zijn 100% van de inkomsten voor jou!

Je ontvangt maandelijks een overzicht van je streams en downloads en je inkomsten worden naar je overgemaakt met een drempel van €100. Na het eerste jaar kun je er vrijblijvend voor kiezen deze jaarlijks te verlengen à €49 per jaar.

Neem gratis distributie
Terug
Meer info
Een jaar online distributie naar Spotify, Apple Music
en zo'n 200 andere platformen. Meer info.
Wil je een product specialist spreken?
0228 350 880 ma-vr 9:00-18:00
Waarom DeCDPerserij.nl?
Live offertes
Direct tot je beschikking.
Persoonlijke begeleiding
van muzikale, grafische en technische specialisten.
24/7 grip op je productie
Je managet projecten eenvoudig online.
Groot assortiment
Niet alleen producten maar ook diensten!
Snelle levertijden
Standaard snel en spoedorders zijn mogelijk.
Artist & Label Services
Specialistische diensten voor muzikanten en labels.
Check alle voordelen!

Reviews (4)

Cd Productie
Ed, EVG Audio Facilities 20 november 2017
Iedereen die een Cd productie zelf wil doen is hier aan het goede adres.
Wij hadden een spoed release voor een klant, top geregeld en een geweldig product ! Geweldige feedback en je heb goed zicht op het productie proces wat bij ons heel belangrijk is, dik verdiende 10.
Geen ingewikkelde toestanden en onvoorziene kosten.
Wij kijken niet meer verder voor Cd producties dit is onze hof leverancier geworden.
Productie
Guido 21 mei 2017
Allemaal super en top verzorgd. Het ging allemaal vanzelf. Kan ik allemaal alleen maar aanbevelen.
Cd Salsaband Salero
Marijke 4 december 2016
Alle 12 muzikanten van Salsaband Salero uit Amsterdam zijn super tevreden over de cd die we bij DeCDPerserij.nl hebben laten produceren. Mooi drukwerk, goede kleuren en een prachtig eindproduct. De eerste 150 exemplaren zijn al bijna weg, op naar de volgende 150! Compliment voor de aardige mensen aan de telefoon die je vraag beantwoorden als je met iets ingewikkelds zit. Echt heel vriendelijk! We komen zeker terug.
Productie
Frits 5 april 2016
Het hele traject van het aanleveren van de bestanden, etc. liep als een trein. De cd's kregen we binnen op het afgesproken tijdstip. Alles zag er voortreffelijk uit. Hulde! Onze nieuwe cd laten we weer bij DeCDperserij maken.

Schrijf je review

Log in om je review te schrijven.