xxx

Houd rekening met mogelijke vertragingen.
Grondstoffen Ook heerst er een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 2-3 weken. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.
Bel ons gerust om je planning te bespreken.

CD Duplicatie in Wallet

Gekozen opties

Een cd in wallet biedt topkwaliteit voor kleine oplages

Dat jouw muziek niet gelijk in grote aantallen de markt op gaat, betekent natuurlijk niet dat je in hoeft te leveren op kwaliteit. Daarom bieden wij je de mogelijkheid van een cd duplicatie in wallet. Je cd's worden professioneel gedupliceerd en voorzien van een kartonnen hoesje dat we met jouw eigen artwork bedrukken.
Materiaal:
Karton
Soort productie:
Dupliceren  

Voor kleine oplagen, kies dupliceren. Uw discs worden dan in-house geproduceerd. Voor oplagen vanaf 500 stuks, kies persen.

 
Editie:
Budget, Express
 •  

  Wat is de productietijd?
  De productietijd is de tijd die we nodig hebben om je product te maken. Productietijden kunnen per producttype verschillen en zijn exclusief transport. Wanneer je niet uitkomt met de genoemde productietijd kun je kiezen voor een product met express service of Z.S.M. bellen met een van onze productspecialisten om samen de mogelijkheden te onderzoeken: +31(0)228350880.

  Belangrijk
  Het is belangrijk te weten dat de productietijd ingaat wanneer alle materialen bij ons binnen zijn en productie-klaar zijn. Gelukkig kun je direct na het aanvragen van de vrijblijvende offeren, 24/7 je materialen aanleveren en zo je levertijd inkorten!

 •  
  Bescherm je verpakking
  Bescherm je verpakking tegen krassen, vlekken en stof voor het bij je fan beland. Zo voorkom je klachten en geef je jouw fans een optimale beleving bij je release. Krimpfolie is een absolute aanraden voor elke kartonnen verpakking!
 •  

  CD opdruk vormgeving
  Geen grafische ontwerper? Geen probleem! Onze ontwerpers maken je ontwerp graag, op basis van aangeleverde foto’s en teksten. Houd er rekening mee dat de levertijd van design afhangt van de drukte op het moment en de complexiteit van het design. Levertijd van het design komt tot stand in onderling overleg.

 •  

  Audio Mastering
  Nadat onze mastering engineer je muziek onderhanden heeft genomen klinkt het op elk geluidssysteem professioneel. Je muziek heeft maximale impact en je luisteraars ervaren de kwaliteit die ze verwachten op elk relevant systeem zoals; cd, vinyl, iTunes en Spotify. Je vergroot dus de slagingskansen van je release! Let op: professionele audio mastering is vereist voor een deelname aan onze distributie, publishing of bookings agentschap.

 •  

  Download cards zijn kartonnen kaartjes, elk met een unieke code en een verwijzing naar jouw downloadpagina om met die code toegang te krijgen tot jouw digitale bestanden zoals jouw muziek of video.

  Ze zijn ideaal om een bonus track of video clip aan je cd of plaat toe te voegen, om je hele album op te plaatsen en als los product te verkopen, of als promo-materiaal uit te delen.

* Verplichte velden

Wil je een product specialist spreken?
020 2018 124 ma-vr 9:00-17:00
Waarom DeCDPerserij.nl?
Live offertes
Direct tot je beschikking.
Persoonlijke begeleiding
van muzikale, grafische en technische specialisten.
24/7 grip op je productie
Je managet projecten eenvoudig online.
Groot assortiment
Niet alleen producten maar ook diensten!
Snelle levertijden
Standaard snel en spoedorders zijn mogelijk.
Artist & Label Services
Specialistische diensten voor muzikanten en labels.
Check alle voordelen!

Reviews (37)

Blaffer cd duplicatie in wallet
Frank 2 maart 2020
Goed geholpen, niet duur en prima kwaliteit.
Carnavals cd prima gelukt!
Simon 2 februari 2020
De cdperserij heeft erg goed meegedacht en ondersteund bij het hele proces. Als amateur was ik erg zoekende (image files, huh?) , maar met enig geduld hebben ze me geholpen aan een goed eindresultaat. 100% tevreden!
Cd Wallet
The Veins 24 december 2019
Perfect product voor ons, wij zijn er erg blij mee! Zeer snelle afwikkeling en een perfecte service, buitengewoon vriendelijke en behulpzame mensen. Bedankt voor het mooie eindproduct!

The Veins
Review CD's in wallet
Linda 28 juli 2019
Goede deal en prima eindproduct. Met betrekking tot de communicatie mag nog wat verbeterd worden: in het begin wordt je erg vaak gecontacteerd, maar als je in het process later vragen hebt is de klantenservice soms moeilijk tot niet bereikbaar. Daarnaast is de deadline die we hadden niet gehaald ondanks de gemaakte afspraken, dus houdt bij een bestelling in de toekomst rekening met een langere productietermijn dan dat ze aangeven. Product zag er goed uit, en ook het artwork was netjes gedrukt. Al met al toch tevreden met de CD's!
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10

Schrijf je review

Log in om je review te schrijven.
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop
Of plaats een terugbelverzoek.