xxx

Houd rekening met mogelijke vertragingen.
Grondstoffen Ook heerst er een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 2-3 weken. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.
Bel ons gerust om je planning te bespreken.

CD Persing in Wallet

Gekozen opties

De cd in wallet, een betaalbaar begin van je succes

Wil je voordelig een cd persen in een mooi bedrukte kartonnen hoes, die ook nog eens gemakkelijk en voordelig te verspreiden is? Dan is een cd persen in wallet zonder meer een perfecte keuze! Deze full color bedrukte cd in wallet geeft je namelijk genoeg grafische vrijheid en het lichte gewicht maakt dat hij ook in de verzending goedkoop is.
Materiaal:
Karton
Soort productie:
Persen  

Voor kleine oplagen, kies dupliceren. Uw discs worden dan in-house geproduceerd. Voor oplagen vanaf 500 stuks, kies persen.

 
Editie:
Budget, Express
 •  

  Bescherm je verpakking
  Bescherm je verpakking tegen krassen, vlekken en stof voor het bij je fan beland. Zo voorkom je klachten en geef je jouw fans een optimale beleving bij je release. Krimpfolie is een absolute aanraden voor elke kartonnen verpakking!

 •  

  CD opdruk vormgeving
  Geen grafische ontwerper? Geen probleem! Onze ontwerpers maken je ontwerp graag, op basis van aangeleverde foto’s en teksten. Houd er rekening mee dat de levertijd van design afhangt van de drukte op het moment en de complexiteit van het design. Levertijd van het design komt tot stand in onderling overleg.

 •  

  Audio Mastering
  Nadat onze mastering engineer je muziek onderhanden heeft genomen klinkt het op elk geluidssysteem professioneel. Je muziek heeft maximale impact en je luisteraars ervaren de kwaliteit die ze verwachten op elk relevant systeem zoals; cd, vinyl, iTunes en Spotify. Je vergroot dus de slagingskansen van je release! Let op: professionele audio mastering is vereist voor een deelname aan onze distributie, publishing of bookings agentschap.

 •  

  Download cards zijn kartonnen kaartjes, elk met een unieke code en een verwijzing naar jouw downloadpagina om met die code toegang te krijgen tot jouw digitale bestanden zoals jouw muziek of video.

  Ze zijn ideaal om een bonus track of video clip aan je cd of plaat toe te voegen, om je hele album op te plaatsen en als los product te verkopen, of als promo-materiaal uit te delen.

* Verplichte velden

Wil je een product specialist spreken?
020 2018 124 ma-vr 9:00-17:00
Waarom DeCDPerserij.nl?
Live offertes
Direct tot je beschikking.
Persoonlijke begeleiding
van muzikale, grafische en technische specialisten.
24/7 grip op je productie
Je managet projecten eenvoudig online.
Groot assortiment
Niet alleen producten maar ook diensten!
Snelle levertijden
Standaard snel en spoedorders zijn mogelijk.
Artist & Label Services
Specialistische diensten voor muzikanten en labels.
Check alle voordelen!

Reviews (19)

cd in wallet
Inkhorn C. 28 augustus 2016
Het is helemaal gelukt, ziet er heel mooi uit. Iets meer groen dan gedacht, maar dat ziet er prima uit, en alle muziek staat er ook prima op. www.inkhorncontroversy.nl Thanks
Heel tevreden klant en met een volgend product kom ik bij jullie terug!
Mattie 3 juli 2016
Super tevreden met het resultaat van mijn twee nieuwe yoga cd's. Drie jaar geleden ook al een bij jullie laten maken waar ik zeer tevreden over was. Vriendelijk en met geduld geholpen als ik hulp nodig had bij het bestelproces en de cd's zijn op de gevraagde datum afgeleverd.
Ze zijn prachtig geworden. Dank jullie wel!
Afspraak is afspraak en veel meer top
Joop (4sensation) 5 april 2016
prima, perfect,

Alles volgens afspraak gegaan, daar houd ik van we hebben
een top product gekregen. Wij zijn zeer tevreden. De ondersteuning
was geweldig.
Prima gelukt!
Daan 29 maart 2016
Nog ontzettend bedankt voor de hulp tijdens het bestellen en het drukken! Het is prima gelukt. De cd’s en de wallets zien er super uit!
Bedankt daarvoor.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Schrijf je review

Log in om je review te schrijven.
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop
Of plaats een terugbelverzoek.