020 2018 1240651224946
Inloggen
Klantenservice | Nu open
Live offertes
Persoonlijke begeleiding
24/7 grip op je producties
Snelle levertijden

Als het om jouw muziek gaat wil je natuurlijk de allerbeste kwaliteit. Dat geldt niet alleen voor de prestaties van je bandleden, maar net zo goed voor de manier waarop je je muziek naar buiten brengt. Je muziek op cd persen is dan ook een ideale manier om dat op een professionele manier te doen. Tegenwoordig is dat ook nog eens een hele makkelijke en betaalbare optie, waarbij je versteld zult staan van wat er met jouw budget allemaal al mogelijk is!

Populair
CD in Digipack
Live offerte
Budget
CD in Wallet
Live offerte
CD in Jewel Case
Live offerte
CD in Digifile
Live offerte

Waarom je cd persen?

Er zijn vandaag de dag verschillende manieren om je muziek aan te bieden. Zo kun je kiezen voor online streamen of voor ouderwetse kwaliteit gaan en je muziek op vinyl persen. Opties met elk hun eigen voordelen, maar bij cd persen komen ze allemaal samen. Zo profiteer je van:

  • Professionele geluidskwaliteit
  • Lage productiekosten
  • Ook voor kleine oplages
  • Praktisch en stevig formaat
  • Opties om te customizen

Van visitekaartje tot inkomstenbron

Behalve als kwalitatieve geluidsdrager is de cd voor nog veel meer doeleinden geschikt. Het is bijvoorbeeld de perfecte manier om je muziek makkelijk te introduceren bij iemand die je verder kan helpen, zoals een boeker, programmeur of manager. Maar als je al wat verder bent is het ook een interessante bron van inkomsten als je tijdens je optredens cd's kunt verkopen. Zo loont het dus op meerdere vlakken om je cd te laten persen.

CD persen is al mogelijk vanaf 50 stuks!

De tijd dat muziek op cd persen alleen iets was voor bands met een platencontract is gelukkig allang voorbij. Tegenwoordig kun je als band steeds meer zelf regelen en je cd persen hoort daar ook bij. Je hoeft niet bang te zijn dat je gelijk grote hoeveelheden hoeft af te nemen want cd persen is al mogelijk vanaf 50 stuks. En mochten ze snel uitverkocht zijn, dan kun je natuurlijk weer makkelijk nieuwe bijbestellen!

"Complimenten en we gaan nooit meer bij jullie weg."
Kwintessens

Precies hoe jij het wilt

Een cd is meer dan alleen een glimmend schijfje, het is een totaalproduct dat jouw muziek op de best mogelijke manier moet presenteren. Naast goed klinkende muziek hoort daar ook een passende verpakking bij. Daarom biedt DeCDPerserij.nl niet alleen de mogelijkheid om je cd te laten persen, maar ook een ruim assortiment aan verpakkingsmogelijkheden. Bekijk alle opties in de webshop en vraag direct online je offerte aan!

Begin vandaag nog met je productie!

Wat vinden klanten?

Sinds 1987 produceren we cd's, vinyl en andere merchandise, voor meer dan 25.000 klanten, waaronder deze.

Het team van DeCDPerserij is zeer goed op de hoogte van alles wat nodig is om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Van auteursrechten tot cd-hoes word je bijgestaan door hun experts.

Wim Perneel

Caspar en het team hebben een heel enthousiaste, gemotiveerde en hulpvaardige houding getoond. Alles is heel vlot verlopen, en het resultaat was perfect volgens de verwachtingen.

Ludovic Caenepeel

Ik heb ontzettend fijn samen kunnen werken met decdperserij! Kon terecht met al mijn vragen en ze wisten mij in dit spannende proces van het maken van een eigen cd ook gerust te stellen en uiteindelijk prachtig werk te leveren.

Anne Stockman

Tijdens de diverse processen heb ik regelmatig informatie moeten vragen over het aanleveren etc. Er was altijd een duidelijke toelichting en daarbij ook nuttige adviezen.

Christy Lagerweij

Say hi!

Wil je een medewerker spreken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.

Bel ons gerust