xxx

8.4 / 10
Lees alle 33 reviews.

CD Persing in Digifile

Gekozen opties

Het groene alternatief van de cd in digifile

Deze digifile heeft de uitstraling van de populaire digipack, maar dan zonder de plastic tray. Dat maakt deze verpakking een milieuvriendelijk alternatief, waar de laatste jaren steeds meer vraag naar is. Het lichtere gewicht is natuurlijk ook mooi meegenomen, dat scheelt namelijk weer in de verzendkosten!
Materiaal:
Karton
Aantal discs:
Eén, Twee
Soort productie:
Persen  

Voor kleine oplagen, kies dupliceren. Uw discs worden dan in-house geproduceerd. Voor oplagen vanaf 500 stuks, kies persen.

 
Editie:
Eco, Sterk karakter
 •  

  Wat is de productietijd?
  De productietijd is de tijd die we nodig hebben om je product te maken. Productietijden kunnen per producttype verschillen en zijn exclusief transport. Wanneer je niet uitkomt met de genoemde productietijd kun je kiezen voor een product met express service of Z.S.M. bellen met een van onze productspecialisten om samen de mogelijkheden te onderzoeken: +31(0)228350880.

  Belangrijk
  Het is belangrijk te weten dat de productietijd ingaat wanneer alle materialen bij ons binnen zijn en productie-klaar zijn. Gelukkig kun je direct na het aanvragen van de vrijblijvende offeren, 24/7 je materialen aanleveren en zo je levertijd inkorten!

 •  

  Bescherm je verpakking
  Bescherm je verpakking tegen krassen, vlekken en stof voor het bij je fan beland. Zo voorkom je klachten en geef je jouw fans een optimale beleving bij je release. Krimpfolie is een absolute aanraden voor elke kartonnen verpakking!

 •  

  CD opdruk vormgeving
  Geen grafische ontwerper? Geen probleem! Onze ontwerpers maken je ontwerp graag, op basis van aangeleverde foto’s en teksten. Houd er rekening mee dat de levertijd van design afhangt van de drukte op het moment en de complexiteit van het design. Levertijd van het design komt tot stand in onderling overleg.

 •  

  Digifile vormgeving
  Geen grafische ontwerper? Geen probleem! Onze ontwerpers maken je ontwerp graag, op basis van aangeleverde foto’s en teksten. Houd er rekening mee dat de levertijd van design afhangt van de drukte op het moment en de complexiteit van het design. Levertijd van het design komt tot stand in onderling overleg.

 •  

  Audio Mastering
  Nadat onze mastering engineer je muziek onderhanden heeft genomen klinkt het op elk geluidssysteem professioneel. Je muziek heeft maximale impact en je luisteraars ervaren de kwaliteit die ze verwachten op elk relevant systeem zoals; cd, vinyl, iTunes en Spotify. Je vergroot dus de slagingskansen van je release! Let op: professionele audio mastering is vereist voor een deelname aan onze distributie, publishing of bookings agentschap.

 •  

  Bij de productie van dit product kun je gratis kiezen voor de online distributie van je release naar Spotify, Apple Music en 200 anderen! Je muziek blijft een jaar lang online staan en alle omzet is voor jou welke bij een drempel van €100 naar je wordt uitgekeerd. Je kunt er na het eerste jaar vrijblijvend voor kiezen om je release live te laten staan tegen een kleine vergoeding.

 •  

  Download cards van Indieplant zijn kartonnen kaartjes, elk met een unieke code en een verwijzing naar jouw downloadpagina om met die code toegang te krijgen tot jouw digitale bestanden zoals jouw muziek of video.

  Ze zijn ideaal om een bonus track of video clip aan je cd of plaat toe te voegen, om je hele album op te plaatsen en als los product te verkopen, of als promo-materiaal uit te delen.

* Verplichte velden

+

In combinatie met deze productie distribueren we jouw single, EP of album naar Spotify, Apple Music, Beatport en zo'n 200 andere online platformen, helemaal gratis! Ook verzorgen we kosteloos de benodigde EAN13-, UPC-, en ISRC-codes en zijn 100% van de inkomsten voor jou!

Je ontvangt maandelijks een overzicht van je streams en downloads en je inkomsten worden naar je overgemaakt met een drempel van €100. Na het eerste jaar kun je er vrijblijvend voor kiezen deze jaarlijks te verlengen à €49 per jaar.

Neem gratis distributie
Terug
Meer info
Een jaar online distributie naar Spotify, Apple Music
en zo'n 200 andere platformen. Meer info.
Wil je een product specialist spreken?
0228 350 880 ma-vr 9:00-18:00
Waarom DeCDPerserij.nl?
Live offertes
Direct tot je beschikking.
Persoonlijke begeleiding
van muzikale, grafische en technische specialisten.
24/7 grip op je productie
Je managet projecten eenvoudig online.
Groot assortiment
Niet alleen producten maar ook diensten!
Snelle levertijden
Standaard snel en spoedorders zijn mogelijk.
Artist & Label Services
Specialistische diensten voor muzikanten en labels.
Check alle voordelen!

Reviews (4)

Mooi eindproduct!
Steven (Hei Pasoep) 4 december 2017
Vandaag kreeg ik twee grote dozen vol prachtige cd's van HEI PASOEP aan. Ze zijn werkelijk mooi geworden. Een pluim voor de geduldige service van de CDPerserij. Al meer dan een half jaar voor deze productie namen ze al contact op en hebben me daarna fantastisch mee begeleid naar dit eindproduct. Hei Pasoep is weer een prachtige cd rijker. Bedankt!
Helemaal tevreden
Peter 27 mei 2017
Een heel avontuur, zo'n CD laten persen. Maar de goede website, de bereikbare, meewerkende en meedenkende medewerkers stelden me al snel gerust. Afspraak is afspraak. Een mooi product, op een prettige manier tot stand gekomen en op tijd geleverd. Helemaal tevreden!
Album op Digifile
Misha 26 september 2016
Supervriendelijke werknemers, doen echt hun best om je te helpen en de beste situatie voor jou te creëren. Je kan ze elk moment van de dag bellen en nemen de tijd voor je. Voor elk piepje of twijfeltje kan je ze vragen en geven je geduldig antwoord. Als ze denken dat er iets aan je bestelling niet klopt bellen ze je om het te checken. De productie gaat snel.
Goeie samenwerking
Anne van Damme 9 juni 2016
Mijn debuut EP 'June' is echt prachtig geworden! Het hoesje is van goeie kwaliteit en ziet er precies zo uit als ik had verwacht. Dankzij de duidelijke website van DeCDPerserij.nl en de bereikbaarheid en behulpzaamheid van de medewerkers heb ik dit tot stand kunnen brengen. Heel erg bedankt!

Schrijf je review

Log in om je review te schrijven.