xxx

8.4 / 10
Lees alle 33 reviews.

CD Persing in Digipack

Gekozen opties

Een cd in digipack, gemaakt door vakmensen

Met een cd in digipack laat je zien dat je écht aandacht besteedt aan jouw productie. Een goed verzorgde cd-verpakking bewijst namelijk dat je oog hebt voor detail, wat natuurlijk ook iets zegt over jouw muziek. De cd in digipack is al enkele jaren de meest gekozen cd-verpakking onder onze klanten en mag dan ook met recht de nieuwe standaard in muziek worden genoemd!
Materiaal:
Karton
Aantal discs:
Eén
Soort productie:
Persen  

Voor kleine oplagen, kies dupliceren. Uw discs worden dan in-house geproduceerd. Voor oplagen vanaf 500 stuks, kies persen.

 
Editie:
Klassiekers
 

Waarom een boekje?
Een boekje geeft je meer ruimte om je verhaal te vertellen, bijvoorbeeld met songteksten, foto’s of art. Het maakt niet uit of je een startende muzikant bent of een professional, je verhaal is altijd belangrijk voor de verbinding met je (toekomstige) fans. Kies hier het aantal pagina’s om je verhaal te versterken.

 
 
Afwerking
Wil je een mat of glans afwerking op je verpakking? Smaken verschillen dus het is goed dat je kunt kiezen!
 
 •  

  Wat is de productietijd?
  De productietijd is de tijd die we nodig hebben om je product te maken. Productietijden kunnen per producttype verschillen en zijn exclusief transport. Wanneer je niet uitkomt met de genoemde productietijd kun je kiezen voor een product met express service of Z.S.M. bellen met een van onze productspecialisten om samen de mogelijkheden te onderzoeken: +31(0)228350880.

  Belangrijk
  Het is belangrijk te weten dat de productietijd ingaat wanneer alle materialen bij ons binnen zijn en productie-klaar zijn. Gelukkig kun je direct na het aanvragen van de vrijblijvende offeren, 24/7 je materialen aanleveren en zo je levertijd inkorten!

 •  

  Bescherm je verpakking
  Bescherm je verpakking tegen krassen, vlekken en stof voor het bij je fan beland. Zo voorkom je klachten en geef je jouw fans een optimale beleving bij je release. Krimpfolie is een absolute aanraden voor elke kartonnen verpakking!

 •  

  CD opdruk vormgeving
  Geen grafische ontwerper? Geen probleem! Onze ontwerpers maken je ontwerp graag, op basis van aangeleverde foto’s en teksten. Houd er rekening mee dat de levertijd van design afhangt van de drukte op het moment en de complexiteit van het design. Levertijd van het design komt tot stand in onderling overleg.

 •  

  Digipack vormgeving
  Geen grafische ontwerper? Geen probleem! Onze ontwerpers maken je ontwerp graag, op basis van aangeleverde foto’s en teksten. Houd er rekening mee dat de levertijd van design afhangt van de drukte op het moment en de complexiteit van het design. Levertijd van het design komt tot stand in onderling overleg.

 •  

  Audio Mastering
  Nadat onze mastering engineer je muziek onderhanden heeft genomen klinkt het op elk geluidssysteem professioneel. Je muziek heeft maximale impact en je luisteraars ervaren de kwaliteit die ze verwachten op elk relevant systeem zoals; cd, vinyl, iTunes en Spotify. Je vergroot dus de slagingskansen van je release! Let op: professionele audio mastering is vereist voor een deelname aan onze distributie, publishing of bookings agentschap.

 •  

  Bij de productie van dit product kun je gratis kiezen voor de online distributie van je release naar Spotify, Apple Music en 200 anderen! Je muziek blijft een jaar lang online staan en alle omzet is voor jou welke bij een drempel van €100 naar je wordt uitgekeerd. Je kunt er na het eerste jaar vrijblijvend voor kiezen om je release live te laten staan tegen een kleine vergoeding.

 •  

  Download cards van Indieplant zijn kartonnen kaartjes, elk met een unieke code en een verwijzing naar jouw downloadpagina om met die code toegang te krijgen tot jouw digitale bestanden zoals jouw muziek of video.

  Ze zijn ideaal om een bonus track of video clip aan je cd of plaat toe te voegen, om je hele album op te plaatsen en als los product te verkopen, of als promo-materiaal uit te delen.

* Verplichte velden

+

In combinatie met deze productie distribueren we jouw single, EP of album naar Spotify, Apple Music, Beatport en zo'n 200 andere online platformen, helemaal gratis! Ook verzorgen we kosteloos de benodigde EAN13-, UPC-, en ISRC-codes en zijn 100% van de inkomsten voor jou!

Je ontvangt maandelijks een overzicht van je streams en downloads en je inkomsten worden naar je overgemaakt met een drempel van €100. Na het eerste jaar kun je er vrijblijvend voor kiezen deze jaarlijks te verlengen à €49 per jaar.

Neem gratis distributie
Terug
Meer info
Een jaar online distributie naar Spotify, Apple Music
en zo'n 200 andere platformen. Meer info.
Wil je een product specialist spreken?
0228 350 880 ma-vr 9:00-18:00
Waarom DeCDPerserij.nl?
Live offertes
Direct tot je beschikking.
Persoonlijke begeleiding
van muzikale, grafische en technische specialisten.
24/7 grip op je productie
Je managet projecten eenvoudig online.
Groot assortiment
Niet alleen producten maar ook diensten!
Snelle levertijden
Standaard snel en spoedorders zijn mogelijk.
Artist & Label Services
Specialistische diensten voor muzikanten en labels.
Check alle voordelen!

Reviews (14)

Heel tevreden
Hans Vriend 23 april 2019
Heel tevreden met de het resultaat en de goede service! decdperserij is altijd behulpzaam en je kunt alles makkelijk online regelen. Ze zijn vriendelijk aan de telefoon wanneer je ze nodig hebt en goed bereikbaar. Voor herhaling vatbaar!
Top!
Frank 27 november 2017
Dit was mijn 2e keer dat ik cd's liet persen bij decdperserij en weer ben ik dik tevreden. Hulpvaardig, duidelijke overzichten, mooie cd's. Jullie zijn nog niet van mij af ;-). Dank!
Onderwerp
Ellen Shae 16 oktober 2017
Ontzettend blij met de goede begeleiding tijdens het persen van mijn CD, artwork ziet er erg mooi uit. Netjes verzorgd. Superblij mee.
Ellen Shae
www.ellenshae.com
Zeer tevreden
Stephanie 3 oktober 2017
Zeer tevreden met het eindproduct. Digipack is keurig uitgevoerd en ziet er prachtig uit. CD klinkt helemaal goed. Snelle en persoonlijke communicatie, heel behulpzaam en klantvriendelijk. Kon ik echt van op aan tijdens zo'n groot project!
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Schrijf je review

Log in om je review te schrijven.