xxx

8.4 / 10
Lees alle 33 reviews.

CD Persing in Digipack drieluik

Gekozen opties

De driedubbele digipack

Je creëert gegarandeerd een wauw-moment voor je fans of klanten als je ze deze cd-persing in digipack drieluik voorlegt. Van buiten al mooi om te zien, maar door het openklappen bereik je nog eens een extra verrassingseffect. Dat biedt natuurlijk unieke kansen voor je artwork, wat zo de perfecte aanvulling voor je muziek wordt.
Materiaal:
Karton
Aantal discs:
Eén, Twee, Drie
Soort productie:
Persen  

Voor kleine oplagen, kies dupliceren. Uw discs worden dan in-house geproduceerd. Voor oplagen vanaf 500 stuks, kies persen.

 
Editie:
Klassiekers, Schitterend, Sterk karakter
 
Afwerking
Wil je een mat of glans afwerking op je verpakking? Smaken verschillen dus het is goed dat je kunt kiezen!
 
 •  

  Wat is de productietijd?
  De productietijd is de tijd die we nodig hebben om je product te maken. Productietijden kunnen per producttype verschillen en zijn exclusief transport. Wanneer je niet uitkomt met de genoemde productietijd kun je kiezen voor een product met express service of Z.S.M. bellen met een van onze productspecialisten om samen de mogelijkheden te onderzoeken: +31(0)228350880.

  Belangrijk
  Het is belangrijk te weten dat de productietijd ingaat wanneer alle materialen bij ons binnen zijn en productie-klaar zijn. Gelukkig kun je direct na het aanvragen van de vrijblijvende offeren, 24/7 je materialen aanleveren en zo je levertijd inkorten!

 •  

  Bescherm je verpakking
  Bescherm je verpakking tegen krassen, vlekken en stof voor het bij je fan beland. Zo voorkom je klachten en geef je jouw fans een optimale beleving bij je release. Krimpfolie is een absolute aanraden voor elke kartonnen verpakking!

 •  

  CD opdruk vormgeving
  Geen grafische ontwerper? Geen probleem! Onze ontwerpers maken je ontwerp graag, op basis van aangeleverde foto’s en teksten. Houd er rekening mee dat de levertijd van design afhangt van de drukte op het moment en de complexiteit van het design. Levertijd van het design komt tot stand in onderling overleg.

 •  

  Digipack vormgeving
  Geen grafische ontwerper? Geen probleem! Onze ontwerpers maken je ontwerp graag, op basis van aangeleverde foto’s en teksten. Houd er rekening mee dat de levertijd van design afhangt van de drukte op het moment en de complexiteit van het design. Levertijd van het design komt tot stand in onderling overleg.

 •  

  Audio Mastering
  Nadat onze mastering engineer je muziek onderhanden heeft genomen klinkt het op elk geluidssysteem professioneel. Je muziek heeft maximale impact en je luisteraars ervaren de kwaliteit die ze verwachten op elk relevant systeem zoals; cd, vinyl, iTunes en Spotify. Je vergroot dus de slagingskansen van je release! Let op: professionele audio mastering is vereist voor een deelname aan onze distributie, publishing of bookings agentschap.

 •  

  Bij de productie van dit product kun je gratis kiezen voor de online distributie van je release naar Spotify, Apple Music en 200 anderen! Je muziek blijft een jaar lang online staan en alle omzet is voor jou welke bij een drempel van €100 naar je wordt uitgekeerd. Je kunt er na het eerste jaar vrijblijvend voor kiezen om je release live te laten staan tegen een kleine vergoeding.

 •  

  Download cards van Indieplant zijn kartonnen kaartjes, elk met een unieke code en een verwijzing naar jouw downloadpagina om met die code toegang te krijgen tot jouw digitale bestanden zoals jouw muziek of video.

  Ze zijn ideaal om een bonus track of video clip aan je cd of plaat toe te voegen, om je hele album op te plaatsen en als los product te verkopen, of als promo-materiaal uit te delen.

* Verplichte velden

+

In combinatie met deze productie distribueren we jouw single, EP of album naar Spotify, Apple Music, Beatport en zo'n 200 andere online platformen, helemaal gratis! Ook verzorgen we kosteloos de benodigde EAN13-, UPC-, en ISRC-codes en zijn 100% van de inkomsten voor jou!

Je ontvangt maandelijks een overzicht van je streams en downloads en je inkomsten worden naar je overgemaakt met een drempel van €100. Na het eerste jaar kun je er vrijblijvend voor kiezen deze jaarlijks te verlengen à €49 per jaar.

Neem gratis distributie
Terug
Meer info
Een jaar online distributie naar Spotify, Apple Music
en zo'n 200 andere platformen. Meer info.
Wil je een product specialist spreken?
0228 350 880 ma-vr 9:00-18:00
Waarom DeCDPerserij.nl?
Live offertes
Direct tot je beschikking.
Persoonlijke begeleiding
van muzikale, grafische en technische specialisten.
24/7 grip op je productie
Je managet projecten eenvoudig online.
Groot assortiment
Niet alleen producten maar ook diensten!
Snelle levertijden
Standaard snel en spoedorders zijn mogelijk.
Artist & Label Services
Specialistische diensten voor muzikanten en labels.
Check alle voordelen!

Reviews (7)

Beutifull!!
Tenedle 3 februari 2018
I am very happy again, ty
beautifull, as always!!
T.
cd drieluik - oplage 300*
Rico 15 januari 2018
ik heb netjes de instructies gevolgd. Dat was duidelijk te volgen en goed te doen.

het resultaat is prachtig. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de hoesjes en de opdruk op de hoesjes en de CD.

levering was conform levertijd
geevalueerde product staat http://echtesprookjes.nl/album.html
Alles ziet er prima uit.
Louise 28 april 2017
De levering was netjes volgens afspraak. Ben heel tevreden. Dankjewel Caspar en Leon !
NO PECING ORDE, album Dirk JJ BUYDENS and JAMME
Dirk JJ 10 april 2017
Mooi ! Ben heel tevreden over de levering, had wat voeten in de aarde, maar we zijn er gekomen, enkel spijtig dat alles opnieuw moet worden opgestuurd voor I tunes, terwijl Indieplant eigenlijk dezelfde bestanden had als ik. Maar zeer klantvriendelijk, aangenaam aan telefoon en op mail en schitterend eindresultaat. Dank!
 1. 1
 2. 2

Schrijf je review

Log in om je review te schrijven.