xxx

8.4 / 10
Lees alle 33 reviews.

CD Persing in Digisleeve

Gekozen opties

Karakter en kwaliteit: de cd in digisleeve

Een fraaie, eenvoudige en slanke verpakking die tegelijkertijd toch chic aanvoelt. De digisleeve is een lichtgewicht verpakking en daarom ook milieuvriendelijk. Deze cd-verpakking is voordelig bij verzendingen en door het lichtere gewicht is de carbon footprint natuurlijk laag. Dus wie een milieubewuste verpakking wilt en net dat beetje extra zoekt ten opzichte van een wallet, profiteert met de cd in digisleeve van talloze voordelen!
Materiaal:
Karton
Aantal discs:
Eén, Twee
Soort productie:
Persen  

Voor kleine oplagen, kies dupliceren. Uw discs worden dan in-house geproduceerd. Voor oplagen vanaf 500 stuks, kies persen.

 
Editie:
Eco
 •  

  Wat is de productietijd?
  De productietijd is de tijd die we nodig hebben om je product te maken. Productietijden kunnen per producttype verschillen en zijn exclusief transport. Wanneer je niet uitkomt met de genoemde productietijd kun je kiezen voor een product met express service of Z.S.M. bellen met een van onze productspecialisten om samen de mogelijkheden te onderzoeken: +31(0)228350880.

  Belangrijk
  Het is belangrijk te weten dat de productietijd ingaat wanneer alle materialen bij ons binnen zijn en productie-klaar zijn. Gelukkig kun je direct na het aanvragen van de vrijblijvende offeren, 24/7 je materialen aanleveren en zo je levertijd inkorten!

 •  

  Bescherm je verpakking
  Bescherm je verpakking tegen krassen, vlekken en stof voor het bij je fan beland. Zo voorkom je klachten en geef je jouw fans een optimale beleving bij je release. Krimpfolie is een absolute aanraden voor elke kartonnen verpakking!

 •  

  CD opdruk vormgeving
  Geen grafische ontwerper? Geen probleem! Onze ontwerpers maken je ontwerp graag, op basis van aangeleverde foto’s en teksten. Houd er rekening mee dat de levertijd van design afhangt van de drukte op het moment en de complexiteit van het design. Levertijd van het design komt tot stand in onderling overleg.

 •  

  Digisleeve vormgeving
  Geen grafische ontwerper? Geen probleem! Onze ontwerpers maken je ontwerp graag, op basis van aangeleverde foto’s en teksten. Houd er rekening mee dat de levertijd van design afhangt van de drukte op het moment en de complexiteit van het design. Levertijd van het design komt tot stand in onderling overleg.

 •  

  Audio Mastering
  Nadat onze mastering engineer je muziek onderhanden heeft genomen klinkt het op elk geluidssysteem professioneel. Je muziek heeft maximale impact en je luisteraars ervaren de kwaliteit die ze verwachten op elk relevant systeem zoals; cd, vinyl, iTunes en Spotify. Je vergroot dus de slagingskansen van je release! Let op: professionele audio mastering is vereist voor een deelname aan onze distributie, publishing of bookings agentschap.

 •  

  Bij de productie van dit product kun je gratis kiezen voor de online distributie van je release naar Spotify, Apple Music en 200 anderen! Je muziek blijft een jaar lang online staan en alle omzet is voor jou welke bij een drempel van €100 naar je wordt uitgekeerd. Je kunt er na het eerste jaar vrijblijvend voor kiezen om je release live te laten staan tegen een kleine vergoeding.

 •  

  Download cards van Indieplant zijn kartonnen kaartjes, elk met een unieke code en een verwijzing naar jouw downloadpagina om met die code toegang te krijgen tot jouw digitale bestanden zoals jouw muziek of video.

  Ze zijn ideaal om een bonus track of video clip aan je cd of plaat toe te voegen, om je hele album op te plaatsen en als los product te verkopen, of als promo-materiaal uit te delen.

* Verplichte velden

+

In combinatie met deze productie distribueren we jouw single, EP of album naar Spotify, Apple Music, Beatport en zo'n 200 andere online platformen, helemaal gratis! Ook verzorgen we kosteloos de benodigde EAN13-, UPC-, en ISRC-codes en zijn 100% van de inkomsten voor jou!

Je ontvangt maandelijks een overzicht van je streams en downloads en je inkomsten worden naar je overgemaakt met een drempel van €100. Na het eerste jaar kun je er vrijblijvend voor kiezen deze jaarlijks te verlengen à €49 per jaar.

Neem gratis distributie
Terug
Meer info
Een jaar online distributie naar Spotify, Apple Music
en zo'n 200 andere platformen. Meer info.
Wil je een product specialist spreken?
0228 350 880 ma-vr 9:00-18:00
Waarom DeCDPerserij.nl?
Live offertes
Direct tot je beschikking.
Persoonlijke begeleiding
van muzikale, grafische en technische specialisten.
24/7 grip op je productie
Je managet projecten eenvoudig online.
Groot assortiment
Niet alleen producten maar ook diensten!
Snelle levertijden
Standaard snel en spoedorders zijn mogelijk.
Artist & Label Services
Specialistische diensten voor muzikanten en labels.
Check alle voordelen!

Reviews (5)

CD digisleeve, eigen artwork
Jos 11 april 2017
Snel gedaan, goed begeleid. En 'drukzeker' was wel nodig inderdaad!
Wel word je een beetje overstroomd door alle niet echt ter zake doende mails.... Maar verder alle lof van Plaisir d'amour!
Onderwerp
Kobe 19 september 2016
Vlotte samenwerking, je kan er altijd terecht met al je vragen en ze antwoorden steeds snel. In de aanloop naar de aanlevering zitten ze heel kort op de bal, soms iets te kort, maar eens alles aangeleverd gaat het snel! We zijn allemaal heel tevreden over het eindresultaat. De vertraging op het proces was vooral te danken aan de vrienden van Sabam...
Fantastisch
Bart 15 april 2016
Wat een fantastisch mooi resultaat! Het hele proces en de samenwerking verliep ook uitstekend. Tot de volgende keer.
Frankly EP
Sjors 5 april 2016
Zeer mooi resultaat, snelle levering en er werd meegedacht. Minpuntje is wel dat er in het proces waar me met de opname zelf bezig waren erg vaak gebeld werd om status te pijlen tot aan vervelends toe. Op het moment dat ik zelf vragen had duurde het echter wel lang voordat ik een reactie kreeg (per email). Voor de rest was het een top ervaring en de volgende weer via DeCDPerserij.nl !
 1. 1
 2. 2

Schrijf je review

Log in om je review te schrijven.