xxx

8.4 / 10
Lees alle 33 reviews.

CD Persing in Jewelcase met transparante tray

Gekozen opties

De verpakking die het allemaal heeft bewezen!

Je kunt gewoon niet missen met een cd persing in jewelcase met transparante tray! Ondertussen is het een van de meest geproduceerde allround cd-verpakkingen uit de geschiedenis. De jewelcase is een mooie en stevige plastic cd-verpakking waarbij het boekje en de zichtbare achter-inlay de hoofdrollen spelen.
Materiaal:
Plastic
Aantal discs:
Eén
Soort productie:
Persen  

Voor kleine oplagen, kies dupliceren. Uw discs worden dan in-house geproduceerd. Voor oplagen vanaf 500 stuks, kies persen.

 
Editie:
Express, Klassiekers, Schitterend
 •  
  Bescherm je verpakking
  Bescherm je verpakking tegen krassen, vlekken en stof voor het bij je fan beland. Zo voorkom je klachten en geef je jouw fans een optimale beleving bij je release. Krimpfolie is een absolute aanraden voor elke kartonnen verpakking!
 •  

  CD opdruk vormgeving
  Geen grafische ontwerper? Geen probleem! Onze ontwerpers maken je ontwerp graag, op basis van aangeleverde foto’s en teksten. Houd er rekening mee dat de levertijd van design afhangt van de drukte op het moment en de complexiteit van het design. Levertijd van het design komt tot stand in onderling overleg.

 •  

  Audio Mastering
  Nadat onze mastering engineer je muziek onderhanden heeft genomen klinkt het op elk geluidssysteem professioneel. Je muziek heeft maximale impact en je luisteraars ervaren de kwaliteit die ze verwachten op elk relevant systeem zoals; cd, vinyl, iTunes en Spotify. Je vergroot dus de slagingskansen van je release! Let op: professionele audio mastering is vereist voor een deelname aan onze distributie, publishing of bookings agentschap.

 •  

  Bij de productie van dit product kun je gratis kiezen voor de online distributie van je release naar Spotify, Apple Music en 200 anderen! Je muziek blijft een jaar lang online staan en alle omzet is voor jou welke bij een drempel van €100 naar je wordt uitgekeerd. Je kunt er na het eerste jaar vrijblijvend voor kiezen om je release live te laten staan tegen een kleine vergoeding.

 •  

  Download cards van Indieplant zijn kartonnen kaartjes, elk met een unieke code en een verwijzing naar jouw downloadpagina om met die code toegang te krijgen tot jouw digitale bestanden zoals jouw muziek of video.

  Ze zijn ideaal om een bonus track of video clip aan je cd of plaat toe te voegen, om je hele album op te plaatsen en als los product te verkopen, of als promo-materiaal uit te delen.

* Verplichte velden

+

In combinatie met deze productie distribueren we jouw single, EP of album naar Spotify, Apple Music, Beatport en zo'n 200 andere online platformen, helemaal gratis! Ook verzorgen we kosteloos de benodigde EAN13-, UPC-, en ISRC-codes en zijn 100% van de inkomsten voor jou!

Je ontvangt maandelijks een overzicht van je streams en downloads en je inkomsten worden naar je overgemaakt met een drempel van €100. Na het eerste jaar kun je er vrijblijvend voor kiezen deze jaarlijks te verlengen à €49 per jaar.

Neem gratis distributie
Terug
Meer info
Een jaar online distributie naar Spotify, Apple Music
en zo'n 200 andere platformen. Meer info.
Wil je een product specialist spreken?
0228 350 880 ma-vr 9:00-18:00
Waarom DeCDPerserij.nl?
Live offertes
Direct tot je beschikking.
Persoonlijke begeleiding
van muzikale, grafische en technische specialisten.
24/7 grip op je productie
Je managet projecten eenvoudig online.
Groot assortiment
Niet alleen producten maar ook diensten!
Snelle levertijden
Standaard snel en spoedorders zijn mogelijk.
Artist & Label Services
Specialistische diensten voor muzikanten en labels.
Check alle voordelen!

Reviews (9)

CD Jewelcase en online
Emi van Inkhorn Controversy 28 oktober 2018
Ziet er heel goed uit allemaal, Thanks!
BEDANKT !!!!
Mark 18 maart 2018
Onze CD's zijn vanmiddag in prima staat toegekomen,
ik heb een paar exemplaren beluisterd en bekeken, alles perfect !!!!!
Heel hard bedankt voor de vlotte en nauwgezette samenwerking,
jullie begeleiding is snel en fantastisch!!!!
Indien we in de toekomst een volgende CD maken,
weten we bij wie we moeten zijn.
PS: voor België: zorg eerst dat uw SABAM in orde is,
dat maakt alles nog vlotter, gemakkelijker en sneller.
BEDANKT DeCDPerserij.nl. !!!!
Mvg,
Urundi Lack (la Fille d'Ernest).
Onderwerp
Nick 2 februari 2018
Super ondersteuning gekregen, een heel mooi resultaat en geen enkel moment getwijfel! Dit is nu onze 2de cd die we hier laten drukken hebben en niets van problemen gehad! Merci DeCDPerserij.nl
De Grote Boodschap
Bertje Doperwtje 6 november 2017
Weer perfect geholpen en mede daardoor alles snel in huis. En 't ziet er schitterend uit. Kan ik met een gerust hart trots de wereld in zetten.
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Schrijf je review

Log in om je review te schrijven.