xxx

Houd rekening met langere levertijden.
Grondstoffen Er heerst een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 15 werkdagen. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.

CD Persing in Jewelcase met zwarte tray

Gekozen opties

De klassieker onder de cd-verpakkingen!

Wie aan een cd denkt, zal in de meeste gevallen een cd in jewelcase met zwarte tray voor zich zien. Het is nu eenmaal dé klassieker onder de cd-verpakkingen en dat is niet voor niets. Je cd en boekje worden beschermd door een stevige plastic hoes die makkelijk in het gebruik is. Een keuze waarmee je altijd goed zit!
Materiaal:
Plastic
Aantal discs:
Eén
Soort productie:
Persen  

Voor kleine oplagen, kies dupliceren. Uw discs worden dan in-house geproduceerd. Voor oplagen vanaf 500 stuks, kies persen.

 
Editie:
Express, Klassiekers, Schitterend
 •  
  Bescherm je verpakking
  Bescherm je verpakking tegen krassen, vlekken en stof voor het bij je fan beland. Zo voorkom je klachten en geef je jouw fans een optimale beleving bij je release. Krimpfolie is een absolute aanraden voor elke kartonnen verpakking!
 •  

  CD opdruk vormgeving
  Geen grafische ontwerper? Geen probleem! Onze ontwerpers maken je ontwerp graag, op basis van aangeleverde foto’s en teksten. Houd er rekening mee dat de levertijd van design afhangt van de drukte op het moment en de complexiteit van het design. Levertijd van het design komt tot stand in onderling overleg.

 •  

  Audio Mastering
  Nadat onze mastering engineer je muziek onderhanden heeft genomen klinkt het op elk geluidssysteem professioneel. Je muziek heeft maximale impact en je luisteraars ervaren de kwaliteit die ze verwachten op elk relevant systeem zoals; cd, vinyl, iTunes en Spotify. Je vergroot dus de slagingskansen van je release! Let op: professionele audio mastering is vereist voor een deelname aan onze distributie, publishing of bookings agentschap.

 •  

  Download cards zijn kartonnen kaartjes, elk met een unieke code en een verwijzing naar jouw downloadpagina om met die code toegang te krijgen tot jouw digitale bestanden zoals jouw muziek of video.

  Ze zijn ideaal om een bonus track of video clip aan je cd of plaat toe te voegen, om je hele album op te plaatsen en als los product te verkopen, of als promo-materiaal uit te delen.

* Verplichte velden

Wil je een product specialist spreken?
020 2018 124 ma-vr 9:00-17:00
Waarom DeCDPerserij.nl?
Live offertes
Direct tot je beschikking.
Persoonlijke begeleiding
van muzikale, grafische en technische specialisten.
24/7 grip op je productie
Je managet projecten eenvoudig online.
Groot assortiment
Niet alleen producten maar ook diensten!
Snelle levertijden
Standaard snel en spoedorders zijn mogelijk.
Artist & Label Services
Specialistische diensten voor muzikanten en labels.
Check alle voordelen!

Reviews (6)

cd Beachnach van Windbroke
Windbroke 30 december 2017
We zijn heel tevreden over het eindresultaat van onze cd "Beagnach". Samenwerking en communicatie met decdperserij.nl was weer prettig en duidelijk. Levering ondanks de feestdagen nog sneller dan toegezegd!
CD Cro Magnon
Geert 26 september 2017
Professionele afwerking en betrouwbare levertijden. Voor herhaling vatbaar!
EP Silver Bullet Machine
Benny 26 november 2016
We waren in het diepe gesprongen met het opnemen en willen uitbrengen van een Ep van onze muziek. Maar deCDPerserij.nl heeft ons fantastisch bijgestaan met raad en daad, vriendelijke klantenservice en supersnelle levering ! Absoluut top !!! Hartelijk dank aan Sandra, Jannes, Leon, Erwin en alle andere mensen die bij deCDperserij.nl werken, jullie zijn een topteam !
CD Gambia Benna, nieuwe productie
Sheikh Samba Gewel 22 oktober 2016
Geweldig is in dit geval een understatement. Voor iemand die helemaal niets wist van deze materie hebben zij met heel veel geduld, vriendelijkheid, meedenkend en meewerkend mij door het hele proces geholpen. Het eindresultaat van mijn nieuwe CD, Gambia Benna mag er zijn.
Team van DeCDperserij.nl, Hartelijk Bedankt. Alle lof voor jullie.
 1. 1
 2. 2

Schrijf je review

Log in om je review te schrijven.
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop