xxx

Houd rekening met langere levertijden.
Grondstoffen Er heerst een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 15 werkdagen. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.

CD Persing op spindel

Gekozen opties

Meer dan een cd heb je soms niet nodig

Soms heb je genoeg aan je cd’s en wil je besparen op verpakkingskosten die in zo’n geval overbodig zijn. Bijvoorbeeld omdat je zelf al een verpakking hebt geregeld of je cd’s los verstrekt. Geen probleem bij DeCDPerserij.nl, dan leveren we je cd’s gewoon op een handige spindel!
Materiaal:
Geen
Soort productie:
Persen  

Voor kleine oplagen, kies dupliceren. Uw discs worden dan in-house geproduceerd. Voor oplagen vanaf 500 stuks, kies persen.

 
Editie:
Budget, Express
 •  

  Wat is de productietijd?
  De productietijd is de tijd die we nodig hebben om je product te maken. Productietijden zijn altijd indicatief en zijn exclusief transport.

  Belangrijk
  Het is belangrijk te weten dat de productietijd ingaat wanneer alle materialen bij ons binnen zijn en productie-klaar zijn bevonden.

 •  

  CD opdruk vormgeving
  Geen grafische ontwerper? Geen probleem! Onze ontwerpers maken je ontwerp graag, op basis van aangeleverde foto’s en teksten. Houd er rekening mee dat de levertijd van design afhangt van de drukte op het moment en de complexiteit van het design. Levertijd van het design komt tot stand in onderling overleg.

 •  

  Audio Mastering
  Nadat onze mastering engineer je muziek onderhanden heeft genomen klinkt het op elk geluidssysteem professioneel. Je muziek heeft maximale impact en je luisteraars ervaren de kwaliteit die ze verwachten op elk relevant systeem zoals; cd, vinyl, iTunes en Spotify. Je vergroot dus de slagingskansen van je release! Let op: professionele audio mastering is vereist voor een deelname aan onze distributie, publishing of bookings agentschap.

 •  

  Download cards zijn kartonnen kaartjes, elk met een unieke code en een verwijzing naar jouw downloadpagina om met die code toegang te krijgen tot jouw digitale bestanden zoals jouw muziek of video.

  Ze zijn ideaal om een bonus track of video clip aan je cd of plaat toe te voegen, om je hele album op te plaatsen en als los product te verkopen, of als promo-materiaal uit te delen.

* Verplichte velden

Wil je een product specialist spreken?
020 2018 124 ma-vr 9:00-17:00
Waarom DeCDPerserij.nl?
Live offertes
Direct tot je beschikking.
Persoonlijke begeleiding
van muzikale, grafische en technische specialisten.
24/7 grip op je productie
Je managet projecten eenvoudig online.
Groot assortiment
Niet alleen producten maar ook diensten!
Snelle levertijden
Standaard snel en spoedorders zijn mogelijk.
Artist & Label Services
Specialistische diensten voor muzikanten en labels.
Check alle voordelen!

Reviews (2)

Snel, correct en een keurige afhandeling
Martijn 17 april 2019
De begeleiding van de medewerkers op kantoor is erg prettig. Ze bellen regelmatig zonder daadwerkelijk opdringerig te zijn. Offerte traject verliep prima. Wij hebben alles zelf geupload, daar moet je wel een beetje handigheid voor hebben in welke formats je alles moet aanleveren. Verder keurig in orde. Kregen alles verder keurig zoals besproken.
Perfecte productie
Tom 17 oktober 2016
Perfecte productie en bezorging van DeCDPerserij.nl van onze nieuwe CD. De CD maakt onderdeel uit van een hard cover boekwerk van bijzonder formaat. Daarom gekozen voor de 'spindle'. Wat ik vooral fijn vind is dat je van elke stap in het productieproces op de hoogte wordt gehouden. Het persoonlijke contact was subliem en de spindle met 500 CD werd precies afgeleverd op de dag die bij de offerte reeds was aangegeven (binnen 7 dagen).
We komen zeker terug als klant.

Tom Huissen
John the Revelator bluesband

Schrijf je review

Log in om je review te schrijven.

zoek css

Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop