xxx

Houd rekening met langere levertijden.
Grondstoffen Er heerst een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 15 werkdagen. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.

CD in C-shell.

De cd in C-shell is een populair product onder onze zakelijke klanten. Het is dan ook een ideale manier om data op een compacte en goed beschermde manier overal mee naar toe te kunnen nemen. Er zijn daarnaast ook cd's verkrijgbaar in C-shell met ringbandgaten. Deze zijn zo makkelijk op te bergen en blijven altijd goed op hun plaats. Hieronder zie je welke opties er zijn en kun je direct live een offerte aanvragen. 

Shop By

Actieve verfijning

  1. C-shell Dit artikel verwijderen
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop