xxx

Houd rekening met mogelijke vertragingen.
Grondstoffen Ook heerst er een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 2-3 weken. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.
Bel ons gerust om je planning te bespreken.

CD in verpakking met drie schijven.

Wanneer onze klanten denken dat iets onmogelijk is, doen we er alles aan om dit alsnog te realiseren. Op die manier zijn we ook tot deze speciale verpakkingen voor 3 cd's gekomen. Naast een praktisch nut hebben deze uitvoeringen ook nog eens een ander voordeel: ze zien er namelijk uniek uit! Om het je nog makkelijker te maken kun je nu per product ook gelijk live je offerte aanvragen.

Shop By

Actieve verfijning

  1. Drie Dit artikel verwijderen
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop
Of plaats een terugbelverzoek.