020 2018 1240651224946
Inloggen
Klantenservice | Opent om 9 uur
Live offertes
Persoonlijke begeleiding
24/7 grip op je producties
Snelle levertijden

Gedupliceerde CD in verpakking.

Cd's dupliceren is de perfecte oplossing als je een cd-oplage kleiner dan 500 exemplaren nodig hebt. Dit is zelfs al mogelijk vanaf 50 stuks! Uiteraard met gecontroleerde A-grade Recordables voor de beste kwaliteit, maar ook met een uitgebreide keuze op het gebied van vormgeving en verpakking. Bekijk hieronder eens wat er allemaal mogelijk is en vraag direct live je offerte aan!

Filteren
12

Wat vinden klanten?

Sinds 1987 produceren we cd's, vinyl en andere merchandise, voor meer dan 25.000 klanten, waaronder deze.

Het team van DeCDPerserij is zeer goed op de hoogte van alles wat nodig is om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Van auteursrechten tot cd-hoes word je bijgestaan door hun experts.

Wim Perneel

Caspar en het team hebben een heel enthousiaste, gemotiveerde en hulpvaardige houding getoond. Alles is heel vlot verlopen, en het resultaat was perfect volgens de verwachtingen.

Ludovic Caenepeel

Ik heb ontzettend fijn samen kunnen werken met decdperserij! Kon terecht met al mijn vragen en ze wisten mij in dit spannende proces van het maken van een eigen cd ook gerust te stellen en uiteindelijk prachtig werk te leveren.

Anne Stockman

Tijdens de diverse processen heb ik regelmatig informatie moeten vragen over het aanleveren etc. Er was altijd een duidelijke toelichting en daarbij ook nuttige adviezen.

Christy Lagerweij