xxx

Houd rekening met mogelijke vertragingen.
Grondstoffen Ook heerst er een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 2-3 weken. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.
Bel ons gerust om je planning te bespreken.

CD in DVD Digipack.

Een cd in een dvd-digipack? Jazeker! Wist je dat veel artiesten juist voor deze combinatie kiezen wanneer ze iets écht bijzonders uit willen brengen? Het artwork ziet er nu eenmaal nog mooier uit in zo'n langwerpige digipack, waardoor het een item wordt dat veel fans graag een bijzondere plek in huis zullen geven. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een cd in dvd-digipack en vraag live je offerte aan!

Shop By

Actieve verfijning

  1. DVD Digipack Dit artikel verwijderen
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop
Of plaats een terugbelverzoek.