xxx

Houd rekening met mogelijke vertragingen.
Grondstoffen Ook heerst er een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 2-3 weken. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.
Bel ons gerust om je planning te bespreken.

CD in kartonnen verpakking.

Een cd in karton is niet alleen interessant voor wie oog voor het milieu heeft, maar eigenlijk voor iedereen die graag iets bijzonders met zijn cd persing of cd duplicatie wil doen. Het biedt je namelijk allerlei mogelijkheden om op te vallen tussen de cd's van de concurrentie. Met een beperkt budget of juist met een luxe uitgave, net wat jij wilt. Zoek hieronder het product dat bij jou past en vraag direct live je offerte aan!

Shop By

Actieve verfijning

  1. Karton Dit artikel verwijderen
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop
Of plaats een terugbelverzoek.