xxx

Houd rekening met mogelijke vertragingen.
Grondstoffen Ook heerst er een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 2-3 weken. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.
Bel ons gerust om je planning te bespreken.

CD in verpakking.

De naam van deze categorie zegt het al: de Klassiekers zijn alle producten die hun waarde in de loop der jaren overtuigend hebben bewezen. Hier vind je de welbekende cd in jewel case, maar ook populaire luxe verpakkingen zoals de digipack. De Klassiekers hebben alles in huis voor een professionele cd-release, zoals je hieronder kunt zien. Vraag direct live je offerte aan zodat we alles snel voor je kunnen regelen!

Shop By

Actieve verfijning

  1. Klassiekers Dit artikel verwijderen
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop
Of plaats een terugbelverzoek.