8.2 / 10
Lees alle 85 reviews.
0228 350 8800651224946
Inloggen
Klantenservice | Opent om 9 uur
Live offertes
Persoonlijke begeleiding
24/7 grip op je producties
Snelle levertijden

Geperste CD in verpakking.

DeCDPerserij.nl heeft duizenden productvariaties als het gaat om cd persen. In onze webshop kun je uit een selectie daarvan een keuze maken. Heb je vragen of opmerkingen dan staat onze klantenservice natuurlijk voor je klaar. Bel gerust voor meer informatie of voor het plaatsen van een bestelling. Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 bereikbaar op 0228 - 350 880. Je kunt ook een offerte aanvragen direct vanaf de productpagina van jouw keuze.

Filteren
123

Wat vinden klanten?

Sinds 1987 produceren we cd's, vinyl en andere merchandise, voor meer dan 25.000 klanten, waaronder deze.

Het team van DeCDPerserij is zeer goed op de hoogte van alles wat nodig is om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Van auteursrechten tot cd-hoes word je bijgestaan door hun experts.

Wim Perneel

Caspar en het team hebben een heel enthousiaste, gemotiveerde en hulpvaardige houding getoond. Alles is heel vlot verlopen, en het resultaat was perfect volgens de verwachtingen.

Ludovic Caenepeel

Ik heb ontzettend fijn samen kunnen werken met decdperserij! Kon terecht met al mijn vragen en ze wisten mij in dit spannende proces van het maken van een eigen cd ook gerust te stellen en uiteindelijk prachtig werk te leveren.

Anne Stockman

Tijdens de diverse processen heb ik regelmatig informatie moeten vragen over het aanleveren etc. Er was altijd een duidelijke toelichting en daarbij ook nuttige adviezen.

Christy Lagerweij