xxx

Houd rekening met mogelijke vertragingen.
Hoogseizoen De periode september t/m december is ons hoogseizoen, hierdoor hebben we te maken met langere levertijden. Grondstoffen Ook heerst er een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 2-3 weken. Spoedproducties zijn mogelijk.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Bel ons gerust om je planning te bespreken.

Geperste CD in verpakking.

DeCDPerserij.nl heeft duizenden productvariaties als het gaat om cd persen. In onze webshop kun je uit een selectie daarvan een keuze maken. Heb je vragen of opmerkingen dan staat onze klantenservice natuurlijk voor je klaar. Bel gerust voor meer informatie of voor het plaatsen van een bestelling. Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 bereikbaar op 0228 - 350 880. Je kunt ook een offerte aanvragen direct vanaf de productpagina van jouw keuze.

Shop By

Actieve verfijning

  1. Persen Dit artikel verwijderen
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Zoek je wat anders? Bel of WhatsApp ons even: alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
020 2018 124WhatsApp
We zitten voor je klaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.