xxx

Houd rekening met mogelijke vertragingen.
Grondstoffen Ook heerst er een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 2-3 weken. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.
Bel ons gerust om je planning te bespreken.

CD in plastic verpakking.

De cd's in plastic bieden je een uitgebreid assortiment van producten waarmee jouw muziek op een professionele manier voor de dag komt. Plastic feeft als voordeel dat het stevig is en bescherming biedt. Maar daarnaast is het ook een materiaal waar vormgevers alle kanten mee op kunnen, zoals je hieronder kunt zien aan de vele opties op het gebied van cd's in plastic. Kijk ze eens rustig door en vraag direct live je offerte aan!

Shop By

Actieve verfijning

  1. Plastic Dit artikel verwijderen
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop
Of plaats een terugbelverzoek.