xxx

Houd rekening met langere levertijden.
Grondstoffen Er heerst een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 15 werkdagen. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.

CD in verpakking met twee schijven.

Wil je de wereld zoveel moois laten horen dat je twee cd's voor je muziek nodig hebt? Geen probleem, we hebben namelijk verschillende handige verpakkingen die speciaal zijn gemaakt om twee cd's te dragen. Uiteraard in bijzondere en luxe uitgaves, maar ook voor de releases die het met een wat kleiner budget moeten doen. Maak hieronder je keuze en vraag gelijk live je offerte aan!

Shop By

Actieve verfijning

  1. Twee Dit artikel verwijderen
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop