xxx

Houd rekening met mogelijke vertragingen.
Grondstoffen Ook heerst er een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 2-3 weken. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.
Bel ons gerust om je planning te bespreken.

CD in Zachtplastic hoes.

Wil je alleen cd's laten persen of dupliceren zonder uitgebreide verpakkingskosten? Dat kan natuurlijk, waarbij je zelfs uit verschillende mogelijkheden kunt kiezen. De cd in polyprop hoes is een mooie optie voor wie een eenvoudige uitgave een verzorgde look mee wil geven. Het is namelijk een hoes van zacht plastic die bescherming biedt, maar ook prettig in de hand ligt. Maak hieronder je keuze en vraag gelijk live je offerte aan!

Shop By

Actieve verfijning

  1. Zachtplastic hoes Dit artikel verwijderen
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop
Of plaats een terugbelverzoek.