xxx

Houd rekening met langere levertijden.
Grondstoffen Er heerst een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 15 werkdagen. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.

Sealbags en barcodestickers

Sealbags en barcodestickers

Zusätzliche Optionen

Jouw cd of vinyl winkel-klaar maken?

Schreiben Sie die erste Kundenmeinung

Voor de verkoop van jouw cd's of vinyl in winkels (en dus ook als je van onze winkeldistributie dienst gebruik wilt maken), moeten jouw producten voorzien zijn van een unieke EAN13 barcode en moeten de producten zijn voorzien van krimpfolie, cellofanering of een sealbag. Bij de productie van jouw cd's of vinyl kun je in jouw ontwerp een barcode plaatsen en kiezen voor cellofanering, maar als je al producten hebt liggen die nog geen barcode hebben of nog niet zijn geseald, zijn barcodestickers en sealbags de ideale oplossing.
Produktionstyp:
Leistungen  

For small quantities, duplication is your best choise. For quantities of 500 discs and more, you'll need replicated discs.

 
  •  

    Om producten naar winkels te kunnen distribueren moeten deze zijn voorzien van krimpfolie, cellofanering of een sealbag. Dit ter bescherming van het product. Als jouw producten nog niet hiervan zijn voorzien kun je bij ons sealbags bestellen om deze alsnog klaar te maken voor winkeldistributie.

  •  

    Om producten te kunnen distribueren moeten deze zijn voorzien van een unieke EAN13 barcode. Als jouw producten nog geen barcodes hebben kun je deze bij ons bestellen als sticker, om deze alsnog op de verpakking te plaatsen.

* Pflichtfelder

Fragen? Rufen Sie uns ruhig an!
+312018124 mo-fr 9:00-17:00
Why DeCDPerserij.nl?
Live Quotes
Easy to request and instantly available.
Personal Assistance
by musical, graphical and technical specialists.
24/7 project management
Easily manage your projects online.
Big assortment
Not only many different products but also services!
Fast delivery
Always quick and Express Orders possible.
Artist & Label Services
Specialised services for musicians and labels.
Check all your benefits!

Ihre Bewertung

Bitte einloggen um ihre Bewertung zu schreiben.
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop