xxx

Houd rekening met langere levertijden.
Grondstoffen Er heerst een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 15 werkdagen. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.

Testimonials

Draax.nl

ik ontving vandaag 2 CD's - wow is heel mooi geworden! Geef de complimenten aub door aan de zeefdrukker ook, want dit was een lastig karweitje! Ik zal zeker onthouden dat jullie dit aankunnen!

Draax.nl

Melle Brouwer // Illusionless

Beste Leon en alle overige medewerkers van DeCDPerserij.nl Graag stuur ik je namens mij en de band een bedank e-mail voor het voortreffelijke werk wat jullie allen bij de DeCDperserij.nl hebben geleverd met onze nieuwe CD 'Age of Kali'. Gedurende het hele traject is jullie service on-point geweest en zijn jullie ons ook nog eens tegemoet gekomen m.b.t. de planning. De CD's zijn echt erg mooi geworden en op onze releaseshow vlogen ze dan ook als warme broodjes over de toonbank. Bedankt voor de samenwerking en hopelijk tot onze volgende CD!


Melle Brouwer // Illusionless

Danny Hewitt

Vandaag CD ontvangen!! Woehaa.. Als je zonder problemen en gedoe een CD wilt laten persen, dan is decdperserij de ideale partij. Wat een geweldige organisatie! Bravo en bedankt!!!

Danny Hewitt

Nynke, Unilever

We willen jullie ontzettend bedanken voor het meedenken en persen van onze cd. Het voldoet helemaal aan onze verwachtingen!

Nynke, Unilever

Serge Timmers

"Ik het de cd’s vandaag ontvangen. Ze zien er heel goed uit en ik ben er heel tevreden over. Ik kom zeker terug voor een volgende CD."

Serge Timmers

Yvonne en Niels

"Hallo Jannes, Ilse, Sandra van DeCDperserij.nl! Afgelopen woensdag ontvingen we de doos met 100 CD's als herinneringskadootje voor ons huwelijk 30 augustus. Ze zijn perfect! Zo mooi, ik was er even stil van. Heel erg bedankt voor jullie werk. We waren bij jullie in goede handen met ons idee."

Yvonne en Niels

Duo Gerrie en Ron

"Wij zullen zeer zeker DeCDPerserij.nl aanbevelen bij collega artiesten. We hopen in de toekomst nog vaker zaken met elkaar te kunnen doen. Wij willen nogmaals alle medewerkers van DeCDPerserij.nl bedanken voor hun inzet.

Een paar maanden geleden hebben wij contact gezocht met DeCDPerserij.nl om een offerte aan te vragen. Deze offerte hadden we in no-time binnen. Niet lang daarna werden we gebeld door Jannes Kleerebezem met de vraag of alles goed was aangekomen en naar wens was. Eergisteren onze cd's mogen ontvangen en wij zijn super tevreden met het geleverde werk. Het ziet er echt top uit." - www.duogerrieenron.nl

Duo Gerrie en Ron

B. Verhagen

"In goede orde ontvangen. Bedankt voor de prettige samenwerking!"

B. Verhagen

Ingrid Souren

"Complimenten voor de verwerking van mijn CD!"

Ingrid Souren

Ronny & TheGuardian

Bedankt voor de goede opvolging en de perfecte info. Ik zal vermoedelijk vrijdag de cd's komen ophalen.
Rest ons nog jullie te bedanken voor de zeer goede, snelle, vlotte, zeer vriendelijke en aangename samenwerking!!
bedanking voor heel jullie team, Jannes, Casper....hopelijk tot een volgende.


Ronny & TheGuardian

Max

"DeCDPerserij is duidelijk, snel, zeer communicatief, en levert een mooie kwaliteit. Bedankt!"

Max

Ronnie

"In één woord : PRACHTIG!!! Dank voor het advies ,de snelheid , de hulp , de druk én de perfecte afwerking!!!! Tot de volgende keer."

Ronnie

Walter

"Alles ziet er prachtig uit, en zeer naar tevredenheid. Dank voor de verzorging.."

Walter

Bert-Jan

"De zending is goed aangekomen. Ziet er goed uit. Dank en tot een volgende keer."

Bert-Jan

Paul O'Brien

"I would like to thank you and all your team for the excellent service! I hope to avail of your company again soon."

Paul O'Brien

Ronald

"....bedankt voor de 20 cd box Made for music levering, ik ben er inmiddels druk mee bezig en heb er veel publiciteit mee. We spreken mekaar nog. Groeten en dank"

Ronald

Ilona Schippers

"...De USB sticks in goede orde ontvangen, top, nog bedankt voor het snelle uitleveren. Voor een volgende keer, weten we je te vinden."

Ilona Schippers

Peter-Jan

Merci Leon! De CD ziet er goed uit !

Groeten uit Madrid

Peter-Jan

Louisa

Wat is het prachtig geworden! Ik ben er heel erg blij mee! 

Louisa

Vincent

Ik wil de mensen van Decdperserij van harte bedanken voor zowel de vlotte service, de technische ondersteuning als de klantvriendelijkheid. De kwaliteit van de cd's is gewoonweg top. Well done!

Vincent

Vlijmens Mannenkoor

"De doos ontvangen,ik heb de artikelen gecheckt en voor zo ver, is alles goed geregeld en verzorgd!!"

Vlijmens Mannenkoor

Frédérique

"Hierbij wilde ik jullie nog bedanken voor alle hulp die jullie hebben geleverd met onze CD, en vooral dat hij precies op tijd geleverd kon worden. Onze opdrachtgevers van het boek waar de CD in verschijnt waren ook tevreden met het resultaat."

Frédérique

Ingrid Souren

"Complimenten voor de verwerking van mijn CD!"

Ingrid Souren

Richard

"De koerier is net langs geweest en heeft de cd’s afgeleverd.En ik ben ontzettend blij verrast door de prachtige kwaliteit van de cd’s! Dank je wel voor alle hulp en ik ga jullie nu liken op facebook. Helemaal te gek!"

Richard

namens Labberjoeks kepel

"We hebben de CD's in goede conditie ontvangen.Het ziet er weer goed verzorgd uit. Bedankt."

namens Labberjoeks kepel

Marco Jeurissen

"Dank voor het meedenken, en de (heel) snelle service. De digi's en cd's kwamen vanochtend al binnen en zagen er top uit - super."

Marco Jeurissen

Ineke Schotman

"Ik heb de CD gisteren tijdens het symposium pas voor de eerste keer gezien. Hij ziet er prachtig uit!"

Ineke Schotman

Peter, Opha

De cd productie is in perfecte staat aangekomen bij mijn adres. Ik wil even hele grote dank en respect naar jullie uitspreken over hoe het geheel is geworden. Echt grote complimenten hiervoor namens mijzelf en de mensen om mij heen. Ik ben méér dan tevreden over het eindresultaat!

Jullie kunnen vanuit onze kant in de nabije toekomst waarschijnlijk meer producties verwachten. Tevens wil ik ook even grote dank en respect uitspreken over jullie bedrijfsvoering en het persoonlijke contact naar klanten/opdrachtgevers zoals mijzelf. Over het geheel nogmaals wil ik jullie hartelijk bedanken voor deze fijne samenwerking!

Peter, Opha

Luke

"Ik wil jullie bedanken voor het soepel en makkelijk meewerken, en de mooie resultaat van de Trial and Error CD.  Het ziet er geweldig uit, en goed op tijd geleverd. De CD release feest in de Roode Bioscoop in Amsterdam was een triompf."

Luke

Share your experience

We love hearing how you experienced working with us. Please use the form below to let us know. Did something went wrong? Click here to file a complaint or call +31 228 350 880.Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop