xxx

Houd rekening met langere levertijden.
Grondstoffen Er heerst een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 15 werkdagen. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.

Ontdek onze diensten

Het maken van je muziek is niet niks. Lange avonden werk je aan het vinden van de juiste toon, vele zaterdagen oefen je het nieuwe materiaal en uiteindelijk duik je op een dapper moment de studio in en dan is je muziek eindelijk klaar. Echter, je muzikale reis begint nu pas. Ook op die reis zijn wij er voor je!

Audio Mastering

Een goed gemixt nummer of album dat ongemasterd is is nog niet af. Veel artiesten kennen het gevoel wel wanneer ze hun muziek vergelijken met andere releases. In verhouding klinkt het vaak dof, zachter en minder stereo. Dit is precies waar audio mastering zijn plek heeft. Onze ervaren mastering engineer luistert goed naar het sfeerbeeld dat de artiest naar voren brengt en de mogelijkheden van de track en maakt op basis daarvan de optimale audio mastering. Na onze audio mastering klinkt je muziek goed op elk medium, zoals: cd, vinyl, iTunes, Spotify.

Lees verder

Hoe vraag je Audio Mastering aan?

Direct bij het aanvragen van je offerte, kun je Audio Mastering aanvinken en vervolgens aangeven hoeveel tracks je wilt laten masteren.

Als je al een offerte hebt aangevraagd kun je ook inloggen en deze in Mijn Account bewerken om alsnog Audio Mastering toe te voegen.

Publishing

Je houd je focus graag hij hoort, bij het maken van goede muziek! Maar elke keer als je muziek speelt, of wanneer je muziek gedraaid wordt genegeerd het inkomsten. Dit moet wel geïncasseerd worden en ook nog eens bij jouw terechtkomen! Onze publishing tak verzorgt dit voor je. We hebben een controlerende functie op Buma/Stemra en promoten je muziek naar tv, film en commercial makers. We maken heldere en eerlijke afspraken met elkaar.

020 2018 124

Artwork

Wij weten van artwork. Dus of je nu zelf alles wilt regelen met onze online drukwerkcontrole, je onze dtp specialisten de puntjes op de i wilt laat zetten, of dat je onze grafische artiesten jouw muziek laat vertalen naar te gek artwork; onze artwork specialisten staan voor je klaar.

Lees verder

Online Drukwerkcontrole

Je drukwerk wordt automatisch gecontroleerd op veel voorkomende fouten door ons nieuwe online drukwercontrole systeem. Je maakt hier automatisch gebruik van bij het aanleveren van je drukwerk.

DrukZeker

Kies voor DrukZeker als je wilt dat we je drukwerkbestanden voor je controleren en je uitgebreid assisteren met het drukbaar maken van je bestanden.

Vormgeving

Je kunt eenvoudig vormgeving door ons aanvragen bij het aanvragen van je offerte. Klik bijvoorbeeld voor 'Digipack design' als je wilt dat wij je digipack verpakking vormgeven. Als je alleen een cd-label nodig hebt, kun je dat aanvinken.

Master Discs

Soms kan het nog knap lastig zijn om een goede master te maken, of een dvd menu. In die gevallen lossen onze specialisten van authoring het graag voor je op.

Lees verder

Audio CD / Vinyl

Heb je alleen losse audio bestanden bestanden zoals WAV of AIF? Wij kunnen er een goeie audio-cd van met de hoogst mogelijke kwaliteit van maken. Je kunt hiervoor kiezen tijdens het aanleverproces.

Data CD/DVD

Ook als je alleen losse data-bestanden op je cd of dvd wilt hebben maar hier geen master disc voor hebt, kunnen wij dit voor je realiseren. Je kunt hiervoor kiezen tijdens het aanleverproces.

Video DVD

Het maken van de optimale video-dvd kan best gecompliceerd zijn. Tenzij je het ons laat doen! Stuur je videobestand(en) op en wij regelen het. Bel ons voor meer info.

020 2018 124

Radio Mailing

Een leuke, eerste en betaalbare stap richting professionele muziek marketing. Je single track wordt verzonden naar bijna 300 kleine en locale radiostations. Smaakt het naar meer? Heb je ambitieuze plannen? Dan is onze Artist & Label service interessant voor je!

020 2018 124

Financiering

Je weet dat je maar één kans hebt om je release goed neer te zetten. Maar je hebt op dit moment onvoldoende liquide middelen om het ook goed te doen? Of heb je opname apparatuur nodig om zelfstandig goed materiaal te blijven maken? In sommige gevallen kunnen we je plannen helpen realiseren met meer financiële ruimte d.m.v. een consumentenfinanciering.

020 2018 124

Fulfillment

Heb je behoefte aan complete warehousing, IT-gedreven distributie en webshopkoppelingen? Neem gerust even contact met ons op. We praten je graag bij over de mogelijkheden.

020 2018 124

Blog

Op onze blog vind je tonnen gratis tips van pro's die je verder helpen als muzikant. Brandstof voor muzikanten noemen wij dat, check it out!

Bezoek het Blog

Artist & Label Service

Ben je klaar voor 'the next step'? DeCDPerserij.nl biedt artist & label services; wij verzorgen de productie, online en fysieks distributie, bookings, publishing en promotie voor band en labels.

Meer informatie
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop