xxx

Houd rekening met langere levertijden.
Grondstoffen Er heerst een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 15 werkdagen. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.

Perfecte drukwerk-bestanden maken

Het maken van prachtige foto's en grafische vormgeving voor de opdruk van je cd en verpakking is natuurlijk essentieel. Maar ook het perfect drukklaar maken van deze grafische bestanden is erg belangrijk. Zijn de juiste drukwerk-templates gebruikt? Zijn de afbeeldingen 300 dpi en zijn de juiste drukkleuren en inktbezetting gebruikt? Bekijk even rustig de uitleg filmpjes die we hebben gemaakt om je te ondersteunen bij het perfect drukklaar maken van je grafische bestanden.


Afbeelding resoluties en DPI.

Drukkleuren en inktbezetting.

Ontwerpen in RGB.

Ontwerpen in CMYK.

Inktbezetting controleren.

Inktbezetting corrigeren.

CMYK zwart

 

Meer ondersteuning


Wil je bijvoorbeeld weten hoe je met InDesign of Photoshop jouw bestanden drukklaar maakt? Er zijn nog veel meer video's te vinden op onze support-pagina.

Als je nog met een vraag zit, kun je ons gerust even bellen: 020 2018 124. We zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Fijne dag!

Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop