xxx

Houd rekening met langere levertijden.
Grondstoffen Er heerst een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 15 werkdagen. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.

DVD in verpakking.

Bij de DeCDPerserij.nl ben je voor het persen van dvd's al welkom voor oplages vanaf 500 stuks. Bij kleinere aantallen kunnen we je ook van dienst zijn met onze service op het gebied van dvd dupliceren. Behalve een dvd wil je natuurlijk ook graag een mooie verpakking. Dat komt goed uit, want er valt wat dat betreft meer dan genoeg te kiezen. Bekijk hieronder alle mogelijkheden en vraag direct live je offerte aan!

Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop