xxx

Houd rekening met langere levertijden.
Grondstoffen Er heerst een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 15 werkdagen. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.

DVD bedrukken: zwart-wit & full color

Ontdek je mogelijkheden
Bezoek de Webshop

Je dvd bedrukken is een slimme zet om je zakelijke uitstraling een extra boost te geven. Denk bijvoorbeeld aan al die dvd-r's die overal door het bedrijf gebruikt worden. Hoe professioneel zou het zijn als daar je eigen logo op zou staan in plaats van de naam van de fabrikant? Het laat zien dat jouw bedrijf de zaakjes goed op orde heeft en dat je bovendien oog hebt voor details. Een mooie indruk voor een klant die eens op bezoek komt toch?

DVD bedrukken met de beste technieken

Een dvd bedrukken is meer dan alleen een logo op een schijfje printen, het is een complete specialisatie op zich die het verschil maakt bij een eerste indruk. Afhankelijk van jouw wensen zijn er dan ook verschillende technieken die gebruikt worden voor het dvd bedrukken. Zo kun je kiezen uit dvd's met private label op basis van:

  • thermisch bedrukken
  • zeefdrukken
  • offset bedrukken

Elke techniek heeft zijn eigen voordelen dus vraag een van onze medewerkers gerust eens om je er meer over te vertellen.

Full color of zwart-wit?

Die keuze is natuurlijk helemaal aan jou, maar het is goed om te weten dat beide opties mogelijk zijn. Dat kan bij dvd-r's die je intern wil gaan gebruiken of bij gedupliceerde dvd's die bedoeld zijn voor klanten. Daarbij zorgen we natuurlijk voor duidelijke instructies over het aanleveren van de bestanden, zodat het resultaat altijd optimaal is. Wat voor ontwerp je ook hebt, wij zorgen ervoor dat we je dvd bedrukken zoals jij dat wilt.

Vergeet de verpakking niet!

Voor dvd-r's die je binnen het bedrijf gebruikt kun je deze natuurlijk prima los op een spindel bestellen. Maar wil je je dvd bedrukken om deze ook buiten het bedrijf te verspreiden, dan wil je misschien ook even nadenken over de verpakking. Een eenvoudig papieren hoesje kan al veel schade voorkomen, maar er zijn natuurlijk ook uitgebreidere opties zoals een plastic dvd-hoes of een digipack.

"Ik heb de CD gisteren tijdens het symposium pas voor de eerste keer gezien. Hij ziet er prachtig uit!"
Ineke Schotman

Meer weten over dvd bedrukken

Zoals je ziet is er heel veel mogelijk op het gebied van dvd bedrukken. Het is dan ook niet zo gek als je misschien nog vragen hebt. Aarzel daarom niet en neem gerust eens contact op met een van onze medewerkers, die vertellen je graag meer. Je kunt natuurlijk ook op je gemak even in de webshop kijken. Daar staan alle opties duidelijk op een rij en kun je gelijk live al een offerte aanvragen! 

Ontdek je mogelijkheden
Bezoek de Webshop
DVD in Digifile
Live offerte
DVD in DVDbox
Live offerte
Klantenservice
Contact
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop