xxx

Houd rekening met langere levertijden.
Grondstoffen Er heerst een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 15 werkdagen. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.

Gedupliceerde DVD in verpakking.

Dvd's dupliceren is ideaal voor wanneer je een oplage van minder dan 500 dvd's nodig hebt. Je bent al welkom bij een oplage van 50 stuks, dus dat biedt interessante mogelijkheden. Niet alleen voor je dvd's zelf, maar ook wat betreft de verpakking. Zoals je op deze pagina ziet is er van alles mogelijk. Bekijk het aanbod eens op je gemak en vraag eenvoudig live je offerte aan. Zo regel je het snel en simpel!

Shop By

Actieve verfijning

  1. Dupliceren Dit artikel verwijderen
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop