xxx

Houd rekening met langere levertijden.
Grondstoffen Er heerst een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 15 werkdagen. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.

DVD in Jewelcase.

De jewel case is natuurlijk niet alleen bedoeld voor cd's, je kunt er namelijk ook prima dvd's in verpakken. Zo wordt je dvd-uitgave lekker compact, wat wel zo makkelijk is bij het verzenden of uitdelen als promotiemateriaal. De dvd in jewel case is er in verschillende uitvoeringen, die hieronder allemaal voor je op een rijtje staan. Bekijk de verschillende opties eens en vraag gelijk live je offerte aan!

Shop By

Actieve verfijning

  1. Jewelcase Dit artikel verwijderen
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop