xxx

Houd rekening met langere levertijden.
Grondstoffen Er heerst een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 15 werkdagen. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.

Lege DVD in verpakking.

De dvd is tegenwoordig in veel bedrijfstakken een veelgebruikt medium om data op te slaan. Als back-up of bijvoorbeeld om bestanden over te dragen aan een klant. Zou het niet geweldig zijn als de lege dvd's die je daarvoor gebruikt je eigen logo zouden hebben? Dat regelen we graag voor je! Het ziet er niet alleen netjes uit, maar het is ook nog eens mooie promotie voor je bedrijf. Maak hieronder jouw keuze en vraag direct live je offerte aan.

Shop By

Actieve verfijning

  1. Lege media Dit artikel verwijderen
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop