Thanks!

Thanks a lot for your quote request. We'll do our best to send you a suitable quote via email.

Back
Login
Call +31 20 2018 1240651224946
Customer Service | Opens at 9AM
Live quotes
Personal guidance
24/7 grip on your production
Fast production times

Special
packaging

Don't hold back and make something special!

Met onze speciale maatwerkproducten geef je jouw fans écht iets bijzonders; een blijvende herinnering dat met aandacht en liefde is gemaakt en recht doet aan jouw project.

Mediaboek

Het beste van twee werelden.

Heb je niet genoeg aan een cd-verpakking met een booklet van een paar bladzijden? Wil je een mooi verzorgde verpakking met alle ruimte voor je teksten en foto's? Een mediabook is een gebonden boekje met een cd in de verpakking verwerkt.

De verpakking is standaard verkrijgbaar in alle denkbare maten en ook met meerdere cd's of dvd's in een kartonnen wallet, een tray of een polypropyleen hoesje. Ook zijn alle denkbare afwerkingen mogelijk zoals je verderop deze pagina kunt ontdekken.

Doe het goed.

Als je het doet
moet je het goed doen!

Steeds vaker produceren we exclusieve verpakkingen met meerdere cd's, een compleet boek, een poster of een bijzondere afwerking. Voor muzikanten is het aanbieden van een speciale editie van je album een mooie manier om je bandkas te spekken door je grootste fans echt iets unieks te bieden.

Heb je maanden en maanden gewerkt aan het schrijven, componeren, oefenen, opnemen, mixen en masteren van je album? Geef het de release die het verdient!

Voor jouw
muziek film verhaal theater jubileum

Compleet verzorgd traject

Het ontwikkelen van een bijzonder drukwerk product kan een uitdaging zijn. Maar onze ervaren productspecialisten maken het zo gemakkelijk mogelijk voor je. We controleren altijd je bestanden en kunnen je audio masteren en de vormgeving verzorgen. We zijn per email, telefonisch en WhatsApp bereikbaar en we staan altijd open voor bijzondere wensen en projecten. Daag ons uit!

Wil je jouw wensen bespreken met een productspecialist? Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord.

Walletbox

Ruimte voor al je muziek.

Unieke verpakkingen

Hierboven zie je de walletbox, een voorbeeld van een van de unieke cd-verpakkingen die we samen met onze klanten ontwikkelen. Het is ons echt niet gauw te gek. Wil je jouw gehele discografie kwijt op cd's? In een mooie ecologische kartonnen doosje, met 10 cd's in kartonnen wallets én een mooi boekje? Geen probleem? 100.000 stuks nodig? Of maar 50? Allemaal mogelijk. Neem gerust eens contact met ons op en daag ons uit!

Offerte aanvragen

Afwerkingen

Soms is het niet de exclusiviteit van het soort verpakking die indruk maakt, maar de afwerking. Dat weten we als geen ander en bieden tal van mogelijkheden voor een unieke feel. Maak je album voelbaar met een reliëf, combineer dat weer met een spotlak en zelfs een stoffen kaft.

Reliëf

Maak je muziek voelbaar.

Ontwerp je eigen reliëf voor een subtiel en zeer geraffineerde afwerking van je verpakking. Deze afwerking wordt vaak gecombineerd met spotlak, waarbij je een gedeelte van je verpakking laat glanzen.

De spotlak-afwerking is ook mogelijk voor de cd zelf.

Stof

Een stoffen kaft.

Hierboven zie je een bijzondere uitgave die we mochten produceren voor Brigitte Kaandorp. De stoffen kaft en gouden letters geven een exclusieve look en het stevige papier en de vinyl-look cd's maken het helemaal af.

Stans

Maak het nog unieker.

Wat voor kartonnen verpakking je ook kiest, met een maatgemaakte stans maak je jouw release echt uniek. Geef je vormgever een prachtige tool voor het vertellen van je verhaal of voor een uniek gelaagd effect. Uiteraard kunnen onze vormgevers je bijstaan in het effectief inzetten van deze afwerking.

Glow

In the dark.

Wat zijn je wensen?

We denken heel graag met je mee over de perfecte verpakking voor jouw project. Bel of mail ons gerust, of gebruik vrijblijvend het offerte-formulier hieronder. We staan voor je klaar!

Wat vinden klanten?

Sinds 1987 produceren we cd's, vinyl en andere merchandise, voor meer dan 25.000 klanten, waaronder deze.

Het team van DeCDPerserij is zeer goed op de hoogte van alles wat nodig is om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Van auteursrechten tot cd-hoes word je bijgestaan door hun experts.

Wim Perneel

Caspar en het team hebben een heel enthousiaste, gemotiveerde en hulpvaardige houding getoond. Alles is heel vlot verlopen, en het resultaat was perfect volgens de verwachtingen.

Ludovic Caenepeel

Ik heb ontzettend fijn samen kunnen werken met decdperserij! Kon terecht met al mijn vragen en ze wisten mij in dit spannende proces van het maken van een eigen cd ook gerust te stellen en uiteindelijk prachtig werk te leveren.

Anne Stockman

Tijdens de diverse processen heb ik regelmatig informatie moeten vragen over het aanleveren etc. Er was altijd een duidelijke toelichting en daarbij ook nuttige adviezen.

Christy Lagerweij

Say hi!

Wil je een medewerker spreken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.

Bel ons gerust

Stuur je liever een WhatsApp bericht? Dat kan natuurlijk ook!

WhatsApp