xxx

8.4 / 10
Read all 33 reviews.

Breng je brand tot leven!

Wij helpen bands en labels bij het ontwikkelen van een sterk merk. Merchandise speelt daar een essentieel onderdeel in. Daarnaast is merch een belangrijk onderdeel van een succesvolle muziek-release campagne en voor veel bands een uitstekende inkomstenbron.

Begeleiding van Indieplant

DeCDPerserij.nl is een onderdeel van Indieplant waar Artist en Label Managers je kunnen ondersteunen met een complete release campagne. Wij kijken naar het totaalplaatje en zorgen er samen met jou voor dat je merchandise een betekenisvol onderdeel vormt van jouw release-traject en je brand versterkt.

Druktechnieken

Wij zeefdrukken en borduren. Binnen die technieken bestaat een groot skala aan mogelijkheden zoals 3D borduur of 'Glow in the Dark' zeefdruk.

Zeefdruk
Onze kleding bedrukken wij in zeefdruk. De afbeelding wordt per kleur belicht in een zeef. De zeef wordt op de kleding gespannen waarna en de inkt onder druk wordt aangebracht. Afhankelijk van de oplage gebeurt dit handmatig of machinaal. Afhankelijk van het gewenste resultaat worden er verschillende inkten gebruikt.

Borduren
Borduren levert een luxe uitstraling op en is vooral geschikt voor logos en emblemen.

Maatwerk

Van alle opties is eigen kleding natuurlijk het allermooiste! En het kan al vanaf 250 exemplaren. In principe is alles mogelijk, zelf ontworpen shirts, jasjes, hoodies, caps, etc. Uiteraard is alles voorzien van je eigen kledinglabel. Het ontwikkelen van private label kleding is een maatwerktraject.

Contact

Wil je een productspecialist spreken? Bel ons gerust even of gebruik de chatbox op deze pagina. We helpen je graag verder.
0228 350 880 Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur.