xxx

Houd rekening met langere levertijden.
Grondstoffen Er heerst een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 15 werkdagen. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.

DrukZeker

Gekozen opties

Wij maken jouw bestanden drukklaar

Wij bieden je alle online hulp die je nodig hebt om zelf je drukwerk professioneel drukklaar te maken. Maar soms is het gewoon fijn als een specialist je ontzorgd. Daarom hebben we DrukZeker voor je in het leven geroepen. Ontvang je liever digitale pdf proefdrukken, handmatige controle van onze dtp-specialisten en kleine technische correcties voor het perfecte drukwerk? Bestel hier DrukZeker en we gaan direct voor je aan de slag!

De kosten voor DrukZeker zijn €29,-.

De makkelijkste en snelste manier om voor DrukZeker te kiezen, is om op de pagina waar je jouw drukwerkbestanden aanlevert te kiezen voor DrukZeker. Dit wordt dan automatisch in je offerte verwerkt en kun je gelijk met je bestelling betalen.
Soort productie:
Dienst  

Voor kleine oplagen, kies dupliceren. Uw discs worden dan in-house geproduceerd. Voor oplagen vanaf 500 stuks, kies persen.

 
Editie:
Nee
Wil je een product specialist spreken?
020 2018 124 ma-vr 9:00-17:00
Waarom DeCDPerserij.nl?
Live offertes
Direct tot je beschikking.
Persoonlijke begeleiding
van muzikale, grafische en technische specialisten.
24/7 grip op je productie
Je managet projecten eenvoudig online.
Groot assortiment
Niet alleen producten maar ook diensten!
Snelle levertijden
Standaard snel en spoedorders zijn mogelijk.
Artist & Label Services
Specialistische diensten voor muzikanten en labels.
Check alle voordelen!

Reviews (1)

Super toffe mensen
Bert 26 oktober 2018
Super toffe mensen die je helpen met je muziek een droom die uitkwam een management hebben ben ongelooflijk trots op mijzelf!

Schrijf je review

Log in om je review te schrijven.
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop