xxx

8.4 / 10
Lees alle 33 reviews.
Inspiratie

Laat je inspireren

Vind hier inspiratie om jouw uitgave nog verder te onderscheiden! Heb je vragen of uitzonderlijke wensen? Dan kun je uiteraard bellen met een van onze productspecialisten via 0228 350 880.

+

CD met vinyl-look

Wist je dat je bij al onze cd-producties kunt kiezen voor een cd (of dvd) met vinyl-look? Dit is zowel mogelijk bij onze persingen als duplicaties en het verlengt de productietijd niet. Het label is dan full color bedrukt en de rest van de schijf is zwart (zelfs de onderkant!) met groeven aan de bovenkant.

 
+

Bedrukte binnenrug

Is het je wel eens opgevallen? De meeste digipacks hebben aan de binnenkant een witte rand: de binnenrug is onbedrukt. Steeds vaker kiezen onze klanten om ook de binnenkant doorlopend te laten bedrukken. Dat geeft het artwork net even iets extra's!

 
+

Spotlak

Al onze cd- en dvd-persingen zijn met spotlak te verkrijgen. Zo kun je de bepaalde onderdelen hoogglanzend maken. Sommige van onze kartonnen cd- en dvd-verpakkingen zijn tevens met een spotlak te bewerken. Je kunt de mogelijkheden met een van onze productspecialisten bespreken.

 
+

Krimpfolie

Bescherm je verpakking tegen krassen en andere beschadigingen met krimpfolie. Mogelijk bij bijna al onze cd-, dvd- en vinyl-verpakkingen en tegen voordelige tarieven. Tevens ideaal voor het plaatsen van een sticker.

 
+

De Ejector Case

Naast levering in wallet of papieren hoes is onze Ejector Case een zeer interessant alternatief bij cd-duplicaties met kleine oplagen. Snel geleverd en voor een lage prijs!

 
+

Reliëfdruk

Embossing is het toevoegen van voelbaar reliëf in het karton van je cd-verpakking. Het wordt gebruikt om teksten of afbeeldingen er letterlijk uit te laten springen. Het wordt vaak met spotlak gecombineerd waardoor je ontwerp echt tot leven komt. Op de afbeelding hiernaast zie je een voorbeeld van een cd-verpakking waar met embossing en spotlak een glas-in-loodraam is gerealiseerd.

 

Meest gekozen producten

Alle meest gekozen

CD Persing in Digipack
Live offerte
CD Persing in Wallet
Live offerte
CD Persing in Jewelcase met transparante tray
Live offerte
12" Vinyl in Sleeve met binnenhoes
Live offerte