Inloggen
Bel 020 2018 1240651224946
Klantenservice | We zijn morgen vanaf 9 uur weer open.
Live offertes
Persoonlijke begeleiding
24/7 grip op je producties
Snelle levertijden

Inspiratie

Ontdek ons vinyl

Met veel liefde voor het vak, toewijding en doorzettingsvermogen produceren we al meer dan 30 jaar vinyl. Ons doel is altijd geweest om het allerbeste vinyl en drukwerk te leveren waar zowel wij als onze klanten trots op kunnen zijn. Lees nu verder... Naar artikel

Verdien meer met je muziek

Het lijkt de heilige graal voor iedere muzikant: Heel Veel Streams. En inderdaad, het is natuurlijk te gek als jouw muziek veel beluisterd wordt. Maar als je geld wilt verdienen met je muziek zijn streams zeker niet zaligmakend. Lees nu verder... Naar artikel

Ontdek speciale verpakkingen

Met onze speciale maatwerkproducten geef je jouw fans écht iets bijzonders; een blijvende herinnering dat met aandacht en liefde is gemaakt en recht doet aan jouw project. Lees nu verder... Naar artikel

Stappen voor ambitieuze muzikanten

Ambitie? Zie je band als bedrijf!

Je wilt meer dan alleen hobbyen op je zolderkamer, maar hoe pak je dat nu aan? Het antwoord is je band meer als een merk te zien. Dat betekent een goed product neerzetten, marketing doen, klandizie opbouwen en behouden. Wanneer je dit goed wilt doen dan begint dit met een plan.

Wat wil jij muzikaal bereiken?

Afgelopen jaar vroeg DeCDPerserij.nl haar volgers op Facebook: "Wat wil jij bereiken met je muziek?" We werden overladen met reacties. Wij zetten onze bevindingen en de leukste reacties voor je op een rij.

Hoe muziek de wereld verandert

Enthousiasmeren, ontroeren, verbroederen of een kritische blik bieden. Muziek is veel meer dan eenvoudig vermaak. Muziek heeft de kracht om de wereld te veranderen. Hoe? Dat lees je in deze blog.

Inspiratie voor je cd-productie

Wil je jouw volgende uitgave nog meer laten opvallen? Kies een speciale afwerking of neem even contact op met een van onze productspecialisten.

CD met vinyl-look

Wist je dat je bij al onze cd-producties kunt kiezen voor een cd (of dvd) met vinyl-look? Dit is zowel mogelijk bij onze persingen als duplicaties en het verlengt de productietijd niet. Het label is dan full color bedrukt en de rest van de schijf is zwart (zelfs de onderkant!) met groeven aan de bovenkant. Kies vinyl-look bij het aanvragen van je offerte. Naar webshop

Spotlak

Al onze cd- en dvd-persingen zijn met spotlak te verkrijgen. Zo kun je de bepaalde onderdelen hoogglanzend maken. Sommige van onze kartonnen cd- en dvd-verpakkingen zijn tevens met een spotlak te bewerken. Je kunt de mogelijkheden met een van onze productspecialisten bespreken. Contact?

Bedrukte binnenrug

Is het je wel eens opgevallen? De meeste digipacks hebben aan de binnenkant een witte rand: de binnenrug is onbedrukt. Steeds vaker kiezen onze klanten om ook de binnenkant doorlopend te laten bedrukken. Dat geeft het artwork net even iets extra's! Contact?

CD in Mediabook

De mediabook is een luxe cd-verpakking in uiteenlopende uitvoeringen waarbij de booklet aan de verpakking vast zit. Ben je op zoek naar een hardcover boek met cd? Dan is dit de verpakking voor jou! Vraag vrijblijvend een offerte aan. Naar webshop

Krimpfolie

Bescherm je verpakking tegen krassen en andere beschadigingen met krimpfolie. Mogelijk bij bijna al onze cd-, dvd- en vinyl-verpakkingen en tegen voordelige tarieven. Tevens ideaal voor het plaatsen van een sticker. Kies krimpfolie bij het aanvragen van je offerte. Naar webshop

Reliëfdruk

Embossing is het toevoegen van voelbaar reliëf in het karton van je cd-verpakking. Het wordt gebruikt om teksten of afbeeldingen er letterlijk uit te laten springen. Het wordt vaak met spotlak gecombineerd waardoor je ontwerp echt tot leven komt. Op de afbeelding hiernaast zie je een voorbeeld van een cd-verpakking waar met embossing en spotlak een glas-in-loodraam is gerealiseerd. Contact?

Wat vinden klanten?

Sinds 1987 produceren we cd's, vinyl en andere merchandise, voor meer dan 25.000 klanten, waaronder deze.

Het team van DeCDPerserij is zeer goed op de hoogte van alles wat nodig is om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Van auteursrechten tot cd-hoes word je bijgestaan door hun experts.

Wim Perneel

Caspar en het team hebben een heel enthousiaste, gemotiveerde en hulpvaardige houding getoond. Alles is heel vlot verlopen, en het resultaat was perfect volgens de verwachtingen.

Ludovic Caenepeel

Ik heb ontzettend fijn samen kunnen werken met decdperserij! Kon terecht met al mijn vragen en ze wisten mij in dit spannende proces van het maken van een eigen cd ook gerust te stellen en uiteindelijk prachtig werk te leveren.

Anne Stockman

Tijdens de diverse processen heb ik regelmatig informatie moeten vragen over het aanleveren etc. Er was altijd een duidelijke toelichting en daarbij ook nuttige adviezen.

Christy Lagerweij

Say hi!

Wil je een medewerker spreken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.

Bel ons gerust

Stuur je liever een WhatsApp bericht? Dat kan natuurlijk ook!

WhatsApp