xxx

Houd rekening met langere levertijden.
Grondstoffen Er heerst een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 15 werkdagen. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.

Op naar de beste klantenservice van Nederland!

Wij staan voor kwaliteit met een eerlijke prijs. Al sinds 1987 dragen we bij aan het succes van onze klanten en we streven er nog steeds dagelijks naar om steeds beter te worden. Toch, open en eerlijk: hoezeer wij ook onze best doen, ook wij maken wel eens een fout...

Heb je een klacht of minder positieve ervaring gehad?

Dan spijt ons dat enorm en horen wij dat graag van je! Zo kunnen we het probleem onderzoeken en oplossen. Het klink misschien vreemd, maar we zijn altijd blij als je een klacht meldt. We willen je namelijk de best mogelijke service bieden. Zowel uw positieve als minder positieve feedback helpt ons dat voor je te realiseren.

Dus: ben je tevreden, vertel het anderen. Ben je ontevreden, vertel het ons. Want omdat wij er zelf ook een hekel aan hebben als dingen niet gaan zoals ze horen, lossen wij dit graag voor je op.

Meld je minder positieve ervaring en help ons te verbeteren.

Je kunt ons bereiken op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur op telefoonnummer:

020 2018 124

Per email

Wil je jouw klacht liever op schrift uitleggen? Dat kan natuurlijk ook. Mail ons naar info@decdperserij.nl dan reageren we binnen twee werkdagen.

Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop