Inloggen
ContactWhatsApp
Klantenservice
Live offertes
Persoonlijke begeleiding
24/7 grip op je producties
Snelle levertijden

Onze passie

sinds 1987

Met veel liefde voor het vak, toewijding en doorzettingsvermogen produceren we al meer dan 30 jaar vinyl. Ons doel is altijd geweest om het allerbeste vinyl en drukwerk te leveren waar zowel wij als onze klanten trots op kunnen zijn.

Ontdek ons vinylContact

Ons vinyl

Voor jouw fans

Na het schrijven, jammen, schrappen, oefenen en uiteindelijk opnemen, mixen en masteren is je nieuwe werk eindelijk klaar. Je muziek verdient het beste medium, je fans het mooiste product.

Ontdek ons vinyl, die we met veel liefde voor je persen, sinds 1987.

Mooi verpakt

Of je nou op zoek bent naar een gewone sleeve, een gatefold met ruimte voor 2 platen of alleen een binnenhoes, we helpen je graag de juiste verpakking vinden, voor jouw project. En misschien wel in combinatie met een cd of download card. Of met een unieke stans of andere afwerking. We denken graag met je mee.

Ontdek onze verpakkingen

Vertel je verhaal

met het mooiste drukwerk

Een grootformaat boekje bij jouw vinyl, geeft je de kans om om helemaal los te gaan met je vormgeving. Met perfect gedrukte foto's van optredens of achter-de-schermen, kun je een heel persoonlijk beeld geven van jouw act.

Ontdek ons productaanbod

Kies je maat

7", 10" of 12" vinyl

Verreweg het meeste vinyl dat we produceren is 12 inch. Vaak gecombineerd met mooi groot drukwerk en soms ook een ingestoken cd of download card. Echter biedt kiezen voor onze 10" EP's of 7" singles voordelen zoals het voordeliger verzenden naar je fans en lagere productiekosten. Food for thought.

Naar onze webshop
7" vinyl Onze kleinste diamtere vinyl is bedoelt voor singles of promo's. Op 7" vinyl past ± 6 min muziek per zijde. 10" vinyl Wil je extra opvallen met jouw EP op vinyl? Platen van 10 inch zie je steeds minder. Op 10" vinyl past ±13 min muziek per zijde. 12" vinyl Zo'n 90% van het vinyl dat we produceren is 12 inch. Hierdoor bieden we voor deze maat de meeste opties. Er past ± 19 min muziek op elke zijde.
12"
10"
7"
Marmer
Semi-transparant
Spetters
Bedrukt
50/50
Ondoorzichtig
Spetters
Stans
Wolken
Mint

Beken je kleur

Met eindeloze mogelijkheden

Kies je kleur. Ga voor een transparant of ondoorzichtig materiaal. Overweeg zelfs een full-color opdruk of een unieke vorm. Verras je fans wanneer ze je plaat uit de hoes halen. Of blijf bij het prachtige traditionele zwart.

Beluister het verschil tussen ongemasterde en gemasterde audio.

Wat is je sound

Laat ons je muziek masteren

Audio mastering is het verfijnen van het geluid speciaal voor het medium waar deze op wordt geplaatst. Dit wordt nogal eens onderschat of zelfs overgeslagen wat eeuwig zonde is vanwege de unieke kwaliteit sound die vinyl kan bieden. Onze ervaren audio engineer helpt je graag bij het vinden van jouw sound, speciaal voor vinyl.

Ontdek onze audio mastering
CD vs vinyl, wie wint?

Onze service doet 't 'm.

De productie van maatwerk-producten zoals cd's en vinyl is een complex proces. Met veel aandacht zorgen we er sinds 1987 voor dat dit soepel en zorgeloos voor je verloopt.

Onze productspecialisten adviseren je, onze productie-afdeling controleert jouw drukwerk en master en zo nodig staan onze in-house vormgevers en mastering engineers voor je klaar. En altijd kun je ons gewoon telefonisch bereiken.

Maar ook ons online klantenportaal staat tot je beschikking, waar je jouw productie zelf kunt instarten en de status volgen. Ons portaal is uniek in Europa en nu beter dan ooit tevoren.

Over onze klantenservice

"Fijn contact, perfecte opvolging, goede service, vlotte levering!"Stijn Germeijs

"Altijd paraat op te helpen waar ze kunnen!"De Ritmische Dichter

"Zeer tevreden over zowel het prachtige drukwerk als over de betrokken samenwerking! Ontzettend bedankt namens Zarzamora!"Feikje Broertjens

"DeCDPerserij heeft een geweldige crew die met veel zorg en aandacht het bestelde product in behandeling nemen. Meer dan tevreden! Ga zo door!"Kaat Zoontjens

"Goede service! Mooi product geleverd. Veel gehad aan de online templates!"Marjon Verstappen

"Wat een top bedrijf! Hele fijne service het meedenken is bijzonder goed uitgepakt."Luna Bogaert

"Ontzettend tevreden met het aangeleverde product en communicatie tijdens het project!"Steven

Lees meer klantervaringen

Even over de Flexidisc

Graag laten we je nog even zien hoe creatief je kunt denken als je vinyl overweegt te produceren.

Flexidiscs zijn in verhouding tot ons 140 of 180 grams vinyl, flinterdun en licht. Vroeger werden flexidiscs soms aan magazines toegevoegd. De geluidskwaliteit is natuurlijk niet te vergelijken met cd of vinyl, maar als promotiemiddel, give-away of merchandise zijn ze ideaal en maken ze echt indruk.

Interesse? Bel gerust.

Daag ons uit

We maken er samen wat moois van

Met veel liefde maken we jouw traditionle zwarte 180 grams vinyl in een offset-bedrukte kartonnen sleeve.

Heb je echter iets nog bijzonderders in gedachten? Een unieke stans in de verpakking? Een afwerking met glanzende delen? Een voelbaar reliëf? Een boekje met een unieke vouw?

Wij zijn er klaar voor, daag ons gerust uit.

Contactof Whatsapp

Of vraag vrijblijvend jouw offerte aan op onze webshop.

Vraag offerte aan