xxx

Houd rekening met mogelijke vertragingen.
Grondstoffen Ook heerst er een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 2-3 weken. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.
Bel ons gerust om je planning te bespreken.
Bedrukte USB-sticks met je bandlogo

Voor bedrukte usb-sticks hebben we een eigen productiefaciliteit in Nederland. Zo kunnen we voordelig én razendsnel leveren. Als het nodig is zijn er zelfs leveringen binnen 24 tot 72 uur mogelijk. Afhankelijk van het type usb-stick dat je kiest is de standaard levertijd 5 tot 15 werkdagen. Daarnaast verzorgen we data-uploads en verpakkingen die al dan niet vergezeld zijn van drukwerk. Vraag volledig vrijblijvend een offerte op maat aan. In de webshop vind je binnenkort onze uitgebreide productiemogelijkheden. Ons team staat ook telefonisch voor je klaar. Bel gerust naar: 020 2018 124.

Capaciteit:
Opdruk:
Met opdruk
Zonder opdruk
Data plaatsing:
Met data
Zonder data
Uw wensen:

Honderden verschillende modellen

Omdat ieder bedrijf, band of muzikant anders is, is ook steeds een andere uitstraling gewenst. Daarom bieden we een geschikt model usb-stick voor iedere doelgroep. Je kunt kiezen uit talloze modellen, zoals bijvoorbeeld in de vorm van creditcards, gemaakt van hout, met een draai- of juist schuifsysteem, superklein of groot genoeg voor een flinke opdruk of wat je dan ook maar nodig hebt. En natuurlijk altijd met een hoogwaardige opdruk kwaliteit.

Inclusief data en opdruk

Qua opdruk kun je kiezen uit een opdruk met één kleur of een full-color opdruk die altijd zeer kleur- en slijtvast is. Bij de metalen en houten modellen is het ook mogelijk om je logo door middel van lasertechniek in het metaal te graveren. Je hoeft alleen je bedrukking naar ons toe te sturen, wij zullen ervoor zorgen dat het op de juiste manier gedrukt wordt. Daarnaast is de usb-stick natuurlijk een data-drager. Daarom kun je ons je data toesturen en zorgen wij ervoor dat deze op iedere usb-stick geplaatst wordt. Of het nu een pdf ‘je, bedrijfsfilm, een PowerPoint-presentatie of een fotogalerij is, wij plaatsen het erop. Uiteraard leesbaar op zowel Windows als Mac.

Alles geregeld in één telefoontje!

Een beller is sneller. Wij hebben een goede klantenservice die je met plezier telefonisch bij het offerte- en besteltraject begeleidt. Bel dus gerust met: 020 2018 124.
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop
Of plaats een terugbelverzoek.