xxx

8.4 / 10
Lees alle 33 reviews.

7" Vinyl in Sleeve - kleine oplage

Gekozen opties

Wil je één tot twintig singletjes laten maken? Het kan!

Schrijf de eerste review van dit product

Het is nu ook mogelijk om vinyl te laten persen in kleine oplagen, of zelfs één losse plaat! Dit biedt DJ's die graag met echt vinyl draaien de mogelijkheid om hun eigen werk of mix te laten persen, het geeft bands de optie om hun muziek zeer exclusief uit te geven en het biedt de kans om een uniek kado te produceren.

 • Geluid op beide zijden.
 • Inclusief papieren binnenhoes.
 • Inclusief transparante stevige plastic hoes.
Met 45rpm heb je ±4min per zijde.
Met 33rpm heb je ±7min per zijde.
Materiaal:
Karton
Vinyl maat:
7"  

aa

bb

 
Aantal platen:
Eén
Editie:
Kleine oplage
Soort productie:
Persen  

Voor kleine oplagen, kies dupliceren. Uw discs worden dan in-house geproduceerd. Voor oplagen vanaf 500 stuks, kies persen.

 
 

Met 45rpm heb je ±4min per zijde.
Met 33rpm heb je ±7min per zijde.

 
 •  

  Met deze optie speelt je plaat van binnen naar buiten af (let op, dit is niet standaard).

 •  

  Audio Mastering
  Nadat onze mastering engineer je muziek onderhanden heeft genomen klinkt het op elk geluidssysteem professioneel. Je muziek heeft maximale impact en je luisteraars ervaren de kwaliteit die ze verwachten op elk relevant systeem zoals; cd, vinyl, iTunes en Spotify. Je vergroot dus de slagingskansen van je release! Let op: professionele audio mastering is vereist voor een deelname aan onze distributie, publishing of bookings agentschap.

 •  

  Bij de productie van dit product kun je gratis kiezen voor de online distributie van je release naar Spotify, Apple Music en 200 anderen! Je muziek blijft een jaar lang online staan en alle omzet is voor jou welke bij een drempel van €100 naar je wordt uitgekeerd. Je kunt er na het eerste jaar vrijblijvend voor kiezen om je release live te laten staan tegen een kleine vergoeding.

 •  

  Download cards van Indieplant zijn kartonnen kaartjes, elk met een unieke code en een verwijzing naar jouw downloadpagina om met die code toegang te krijgen tot jouw digitale bestanden zoals jouw muziek of video.

  Ze zijn ideaal om een bonus track of video clip aan je cd of plaat toe te voegen, om je hele album op te plaatsen en als los product te verkopen, of als promo-materiaal uit te delen.

* Verplichte velden

+

In combinatie met deze productie distribueren we jouw single, EP of album naar Spotify, Apple Music, Beatport en zo'n 200 andere online platformen, helemaal gratis! Ook verzorgen we kosteloos de benodigde EAN13-, UPC-, en ISRC-codes en zijn 100% van de inkomsten voor jou!

Je ontvangt maandelijks een overzicht van je streams en downloads en je inkomsten worden naar je overgemaakt met een drempel van €100. Na het eerste jaar kun je er vrijblijvend voor kiezen deze jaarlijks te verlengen à €49 per jaar.

Neem gratis distributie
Terug
Meer info
Een jaar online distributie naar Spotify, Apple Music
en zo'n 200 andere platformen. Meer info.
Wil je een product specialist spreken?
0228 350 880 ma-vr 9:00-18:00
Waarom DeCDPerserij.nl?
Live offertes
Direct tot je beschikking.
Persoonlijke begeleiding
van muzikale, grafische en technische specialisten.
24/7 grip op je productie
Je managet projecten eenvoudig online.
Groot assortiment
Niet alleen producten maar ook diensten!
Snelle levertijden
Standaard snel en spoedorders zijn mogelijk.
Artist & Label Services
Specialistische diensten voor muzikanten en labels.
Check alle voordelen!

Schrijf je review

Log in om je review te schrijven.