8.2 / 10
Lees alle 85 reviews.
0228 350 8800651224946
Inloggen
Klantenservice | Opent om 9 uur
Live offertes
Persoonlijke begeleiding
24/7 grip op je producties
Snelle levertijden

Vinyl in verpakking.

De beste kwaliteit vinyl al vanaf 300 stuks!

Je hebt lang en hard gewerkt aan je nieuwe album en wilt deze natuurlijk in stijl en met de hoogst mogelijke geluidskwaliteit produceren.Gelukkig ben je ook voor vinyl bij DeCDPerserij.nl aan het juiste adres. Hoogwaardig geproduceerd 12, 10 of 7 inch vinyl vann verschillende grammages, in standaard zwart of een specifieke kleur. En natuurlijk in een goed verzorgde, stevige kartonnen hoes. Bekijk hieronder al onze professionele vinylproducties en vraag live je offerte aan!

Wist je dat we ook je muziek kunnen mixen en masteren, speciaal voor vinyl? Vink dan 'Audio Mastering' aan bij het aanvragen van je offerte of bel voor meer informatie: 0228 350 880.
Filteren
12

Wat vinden klanten?

Sinds 1987 produceren we cd's, vinyl en andere merchandise, voor meer dan 25.000 klanten, waaronder deze.

Het team van DeCDPerserij is zeer goed op de hoogte van alles wat nodig is om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Van auteursrechten tot cd-hoes word je bijgestaan door hun experts.

Wim Perneel

Caspar en het team hebben een heel enthousiaste, gemotiveerde en hulpvaardige houding getoond. Alles is heel vlot verlopen, en het resultaat was perfect volgens de verwachtingen.

Ludovic Caenepeel

Ik heb ontzettend fijn samen kunnen werken met decdperserij! Kon terecht met al mijn vragen en ze wisten mij in dit spannende proces van het maken van een eigen cd ook gerust te stellen en uiteindelijk prachtig werk te leveren.

Anne Stockman

Tijdens de diverse processen heb ik regelmatig informatie moeten vragen over het aanleveren etc. Er was altijd een duidelijke toelichting en daarbij ook nuttige adviezen.

Christy Lagerweij